torstai 15. joulukuuta 2011

Pikkujoulureenit

Tiistain treeneissä tehtiin kaikkee kivaa, ne kun oli samalla meien pikkujoulut. Heti alkuun kokeiltiin pelata roller derbyä ilman luistimia - ihan superia. :D Luistimilla leikittiin karkinryöstöleikkiä, jossa jokainen kiersi rataa kädessään pahvilautasellinen karkkia. Toisessa ryöstöleikissä vietiin kavereilta tonttulakit. Tän lisäks oli pipoviestiä ja whippiharjoituksia. Meistä osa on lähdössä sunnuntaina Lahteen suorittamaan Bay City Rollersien kanssa minumun skillsien toista puolikasta, eli level kakkosta. Yks meistä ei ollu koskaan osallistunu whippitreeneihin, eli oli hyvä senkin takia kerrata niitä. Pikkujouluhengen mukaisesti juotiin välillä glögiä ja syötiin pipareita. Ojennettiin myös meien supervalmentaja Riinalle pieni lahja palkkioksi kaikesta tehdystä työstä.



Karkkileikissä mun taktiikka oli kerätä maasta muiden tiputtamia karkkeja, ja hyökätä maasta keräämään pysähtyneiden ihmisten pahvilautasille salakavalasti. :--D Toimi ihan hyvin. Leikin lopuks saatiin syyä karkkimme.



Tonttulakin ryöstössä jokainen alotti pelin yks tonttulakki housujen vyötäröllä roikkuen. Pelistä putos kun menetti lakkinsa. Oli hyvät taistelut!

Lopuks otettiin tietysti ryhmäkuva. Ensin ihan kiltisti kameralle hymyillen. Seuraavaan kuvaan käännettiinkin sit paremmat puolemme, eli perseet. Sen kuvan voi käydä katsomassa Rock n Rollersin Facebook-sivuilta, muista tykätä!

Kuvat on Eiralta, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti