maanantai 26. joulukuuta 2011

jul

Joulu tuli nopeesti ja meni nopeesti. Vietin aaton ja joulupäivän kotikotona Haminassa, oli pitkästä aikaa koko perhe koossa. Lumi satoi just sopivasti jouluksi ja sulikin sit jo tapaninpäiväksi melkein kokonaan pois. Söin paljon kinkkua ja join paljon viiniä. Meien äiti on oikein asian_tuntia noissa viinijutuissa ni niitähän sit maistellaan. Ja hyvähän se on ku munkin pitäisi olla asiantuntija. Nyt oon taas maistanu paria viiniä lisää eikä tarvi valehdella asiakkaille niin paljon ähheheähödfsdf. Joo. Tänään koko päivä on menny muuttaessa. Mun vanhassa kämpässä on enää pieni osa mun tavaroista ja hirvee määrä pölyä ja muuta moskaa. Muuten kaikki romppeet rupee olee täällä uudessa asunnossa. Ja tää on kyllä ihan huippukämppä, tykkään olla täällä vaikka kaikki onkin vielä ihan hujanhajan. Mut tärkeintähän on tietty että löytyy sänky ja mukava datausnurkkaus. Jännä et tän "toimistohuoneen" sisustukseen on tällähetkellä panostettu eniten. :-D Löytyy verhot ja mattokin oikeen! Pommitan kaaoskuvilla varmasti ihan lähipäivinä.


Nilkki ei tykkää Taijasta.

Äiti oli tehny vähän erilaisen piparkakkutalon. Söpö!

Mun ihan ite paistamat tortut. Sen on näkösiäki.. :(

Taija on ihan hurahtanu pöllöihin. Sillä oli päällä pöllöpaitakin. Ja takissa pöllöheijastin....

Testailin aitan kätköistä löytyneitä mattoja istumalla niien päällä.


Nii joo ja lahjojakin sain, vaikken ollu oikein mitään osannu pyytääkään. Oon ollu kiltisti sit vissiin. Joululahjat pitää tietysti joka vuosi esitellä koko maailmalle, ni täytyy kuvata toi mun saalis huomenna tänne. Hoho. Adios!

3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! :) Minäkin oon hurahtanut pöllöihin (pöllöpaita, pöllöheijastin, pöllökorvikset...) Mistähän tuo pöllöriipus on? Onko se Kalevalaa?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Taija vois tulla ite kertomaan vastauksen tohon, mä kyllä veikkaisin että se on jostain ihan perusvaatekaupasta ostettu?

    VastaaPoista
  3. Pöllöriipus on itseasiassa ihan markkinoilta ostettu, mut ton tyyppisiä näkyi joskus vuosi sitten esim. Seppälässä ja Lindexillä.

    VastaaPoista