perjantai 30. joulukuuta 2011

iltavillissä

Saatiin tänään keittiöön pöytä ja tuolit, kun äiti ystävällisesti toimitti ne meille. Jee, nyt rupee näyttää jo joltain! Tohon ois toki mahtunu isompikin pöytä, mut mun mielestä on ihan kiva että on tilaa liikkua. Ja mihinkäs me mitään isoo pöytää tarvittais ku tuskin järjestän mitään illalliskutsuja täällä. Tai jos järjestän ni mun puolesta saa illallistaa ihan sohvalla vaikka. Verhot kun viel nykäsis jostain!


tiskikone <3 <3 <3 <3 <3


Leikkasin itelleni taas otsatukan jonku ilta-adhd-vipinäkohtauksen vallassa. Olin siis iltavillissä, niinku Ida sano. Se on hieno sana se. Voidaan leikkii että tää vessapeilikuva on taiteellinen eikä kerro mitään siitä etten osaa vieläkään käyttää tota salamaa tai koko kameraa muutenkaan.

4 kommenttia:

 1. Mäki haluan kunnon keittiönpöydän! Ne vaan oikeasti maksaa ihan vitusti. En ole ennen edes tajunnut että keittiöpöytä voi maksaa satasta enemmän :D

  VastaaPoista
 2. Mirette: No niin maksaaki! Tää meien pöytä oli suht edullinen ja äiti osti sen meille vähä niinku joululahjaksi, huh. Onneks suurin osa huonekaluista löytyy entuudestaan!

  VastaaPoista
 3. Hahaa, iltavilli on paras sana, ihanaa että otit käyttöön!:- D ja voe mahoton, olispa pesukone ja irtosalama kanssa.......!

  VastaaPoista
 4. Ida: Joo just hyvä. :--D En tajuu ku kaikki ottaa aina nii hienoja kuvia ja osaa hyödyntää irtosalamaa mut mä oon jotenki ihan luuseri sen kanssa......

  VastaaPoista