keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Inspis

Nyt on kuulkaas treenimotivaatio ihan huipussaan! Ja sekös vasta kivalta tuntuu. Kesä on menny vähän laiskasti, mut uskottelen itelleni että pieni tauko on tehny vaan terää ja pystyn nyt alottamaan taas täysillä, uudella puhdilla. Olin tossa kaiken laiskuuden lisäks vielä kipeenäkin, mutta eiköhän tää tästä. Kunto tuntuu olevan ihan nollissa, mutta kun nyt oon reipas ni ei mee kauaakaan kun oon ihan terästä!

Snot Rocket Science, USA

 Sen lisäks että oon innokkaasti merkannu treenejä kalenteriin ja ilmottautunu ryhmäliikuntatunneille, oon myös tehnyt suuren suuren parannuksen ruokavaliooni. Oon aina syöny tosi huolettomasti kaikenlaista valmisruokaa, roskaruokaa ja muuta shaibaa. En oo ikinä hirveesti nauttinu ruuanlaitosta tai jaksanut suunnitella aterioitani millään lailla. Oon kokenut ettei mun tarvi, kun en kuitenkaan liho. No joo... Nyt on kuitenkin uusi ääni kellossa. Teen ite ruokaa ja koitan miettiä vähän etukäteen mitä syön milloinkin, ettei tuu aina se perus meen-nälkäisenä-kauppaan-enkä-keksi-mitään-ni-ostan-lihapiirakoita -tilanne. En osta sipsejä, tilaa pitsaa tai juo janooni limpparia. Luulen että tän hugen parannuksen myötä treenikin lähtee kulkemaan sutjakkaammin.

Ankefar, Ruotsi

Treenimotivaatio ton roller derbyn suhteenkin on taas lähteny valtavaan nousuun. Olin lauantaina katsomassa aivan ilmiömäisen upeeta roller derbyä, kun Team USA matkusti Helsinkiin asti pelaamaan ensin Ruotsia, ja sitten Suomea vastaan. Eihän niille tytöille kukaan mitään mahtanut, mut ai että oli upeeta kattoa sitä niiden meininkiä. Niin taitavia luistelijoita, ettei voi kun arvostaa. Maanantai-illaksi mestarit ennätti jo Lontooseen pelaamaan Englannin maajoukkuetta vastaan. Peli striimattiin onneksi nettiin niin sain tuijottaa sitä kotisohvalta. Ihan huikeita tyyppejä.

Tsubutex, Suomi

Kaiken muun lisäks omat derbytreenit suju tänään hurjan hyvin. Välillä kun tulee noita onnistumisen tunteita ni saa taas lisäpuhtia harjoitella lisää. Mahtava tunne kun joku aiemmin niin vaikeelta tuntunut asia vaan aukee. Tai kun jammaaminen sujuu ja löytää just ne sopivat aukot tai onnistuu yhdellä jalalla pysymään ohittaessa linjojen sisäpuolella. Tai kun saa hitattua itseään isomman ja koviksemman tyypin ulos radalta onnistuneesti. Ai että!

Kuvituksena Marko Niemelän otoksia lauantain peleistä. Ihania jammereita!

4 kommenttia:

 1. Oli kyllä mahtavia noi USAn tyypit huh ! Bongasin mä sutki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Mäki taisin EHKÄ bongaa sut, en oo ihan varma. :D

   Poista
 2. Jos haluu inspiraatiota terveellisempiin ruokiin, ni mä oon ruvennu nuuskimaan viimeaikoina Pinterestiä. Siel on ihan homonaan erilaisii healthy food -boardeja seurattavaks ja ainakin kuvissa safkat näyttää ihan jäätävän hyvältä. Siis vaikkapa tähän tapaan: http://pinterest.com/womenshealthsa/healthy-recipes/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkist, jospa taas jaksais selailla tot pinterestii!

   Poista