keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Wanted: Personal trainer


Kuka alkais mulle personal traineriks ja tekis must ees vähä ton kaltasen koviksen ku Suzy Hotrod? Ois kiva jos joku kertois mitä, miten ja milloin mun kannattaa treenata, että saan maksimaalisen hyödyn irti!

7 kommenttia:

 1. Yksinkertaistetusti: joka toinen pv salilla jalkatreeni, joka toinen pv yläkroppatreeni, keskivartaloa voi treenaa vaikka joka pv mut senki voi halutessaan jakaa niin et joka toinen pv vatsa+kyljet ja joka toinen pv selkä (tai sit vaan teet koko kropan yhes pvs ja pidät yhen pvn välis taukoo mut koko kropan treenaaminen on kyl aika rankka jos sen tekee salilla kunnon painoilla). Aerobista muutama kerta viikossa, mut vasta lihaskuntotreenin jälkee (tai sulla derbytreenit täyttää varmaan kohtuuhyvin aerobisen treenin tarpeen). Eli salilla tyyliin 10 min verkka crosstrainerilla, sit jalkaohjelma ja sit 45 min crossarii taas. Tollon nimittäi jalat jaksaa antaa kaikkensa lihaskuntoo treenatessa ja saat parempii tuloksii nopeemmin. Hyvii treenei löytyy esim. youtubesta hakemalla, alottelijalle 3x15 toiston sarja on aika hyvä nyrkkisääntö. n. 30 min ennen treenii pieni kourallinen kuivattui hedelmii tai pähkinöit tms naamaan ni jaksaa treenaa kunnolla, ja sit treenin jälkee proteiinipirtelö (omassani on proteiinijauhetta, rasvatont maitoo, banaani/marjoi/muu hedelmä) naamaan ni kroppa palautuu ja lihakset kehittyy nopeemmin!

  Sinuna menisin salille ja varaisin ajan pt:lle joka tekis sulle sopivan saliohjelman, näyttäis kaikki liikkeet ja kattois millä painoilla kandee alotella. Et sä nimittäi sitä pt:tä tarvii joka pv siihen viereen huohottamaan, mutta se osais varmasti tehä sulle hyvän ohjelman ja sit sun ei tarvis miettii et mitäköhän tänään tekisin salilla tai mihin jumppaan menisin. Plus salitreeni on niiiiiiin paljon tehokkaampaa ku jumpissa käyminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee Minna! Mut siis oon kyl käyny salilla enemmän ja vähemmän aktiivisesti koko tän vuoden, ekan ohjelman ja liikeopastukset pyysin silloin sieltä henkilökunnalta, ja jossain vaiheessa siirryin sitten tekee netistä bongatulla ohjelmalla. Ja tarvittaessa voin aina pyytää niitä tekee mulle uuden ohjelman, kun tolla mun salilla se on vieläpä ihan maksutonta. Ja varmaan voisin vaan kysellä jotain vinkkejä muutenkin, et miten treenata muita juttuja.. Kun tosiaan derbyssä tarvis olla voimaa ja räjähtävyyttä ja kestävyyttä ja nopeutta ja vikkelyyttä ja tasapainoo ja kaikkee mahollista.

   Pitää kyl alottaa taas kunnolla toi salilla käyminen!

   Poista
 2. Suzy ei muuten käy salilla: https://www.evernote.com/pub/view/rmegan/VirtuallyMeg/a92f06f9-7480-4c0d-87d3-530d2cef70a3#n=a92f06f9-7480-4c0d-87d3-530d2cef70a3

  VastaaPoista
 3. hei jos ihan oikeesti haluut pt:n tekee sulle ohjelmaa ja potkii persiille ni tiiän yhen oikeen sopivan ja halukkaan! se on lahessa, mut tekis varmaa mielellää sullekin vaikka etänä :) jos kiinnostaa ni voin antaa yhteystietoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllähän se kiinnostais!

   Poista
  2. Toivottavast et hirtä mua puuhun, mut annoin sille PT:lle sun numeron. Että jos joku Teija-niminen soittelee ni se on sit se :D

   Poista