sunnuntai 23. syyskuuta 2012

elokuu

Puhelimen muisti täyttyy kuvista semmosta tahtia, että muistikortin hankinta alkaa olla ajankohtaista. Oon muuttunu niin laiskaks että harvoin jaksan enää kaivaa ees pokkaria esiin, järkkäristä nyt puhumattakaan. Mut samapa tuo! Olin nuorempana oikeen innokas valokuvaaja ja tarkka laadusta, nyt vaan tärkeintä on saada napattua jonkinlainen muisto. Täs ois nyt niitä muistoja elokuun ajalta!


Käytiin Marian ja Heidin kanssa mustikassa. Aluksi tilanne näytti ison ämpärin kanssa vähän epätoivoiselta... Käytin 60 euroa noihin saappaisiin, täytyis varmaan käydä metsähommissa vähän useemminkin.18.8. oli meien peli ja sen jatkot. Ihana ihana IHANA päivä! Ekassa kuvassa Kouvolan lerssit lämmittelee ja tokassa kuvassa soittaa Jessen bändi Sunface. En ees tiennyt että oon ottanut kuvia jatkoilta, hahhaaa.Yhtenä tiistaina köröteltiin Lahteen hakemaan uunituoreet lonkkarijengipaidat. Lahden vahvistus Pia (eli Rose McGoGo eli Ruusu McMeneMene) liittyi seuraan ja laskettiin vähän mäkeäkin. Eikä pelkästään pyllymäkeä!

Urban explorationia Kymin tehtaan mestoilla. En ees tiedä mikä toi hylätty rakennus tarkalleen on, mutta oli siellä kaikkea jännää.


28.8. jouduin heräämään ihan liian aikaisin ja lähtemään töihin tekemään inventaariota. Kello 05:41.
Myöhemmin samaisena päivänä Heidi tuli meille kokeilemaan lonkkaria. Mentiin pihalle ja siinä ensitöikseni neuvoin jalkojen oikeaoppista asemointia ja pudotin samalla puhelimeni hupparin taskusta asvaltille. Huonostihan siinä sitten kävin........ Mut ainakin Heidi innostu lonkkarista ja päätyi sit tilaamaan ihan oman! Ja puhelinkin on jo korjattu. :---)


Kuun viimeisenä sunnuntaina oli Kouvolan, Lappeenrannan ja Lahden yhteiset scrimmagetreenit Lahdessa. Flunssa piinas mua ja jouduin siksi NSO-tehtäviin scorekeeperiksi. Tän kuun vika sunnuntai scrimmataanki sit Kouvolassa!

Syksy on ihan kiva juttu! Vielä kun osais ottaa tästä lumettomasta ajasta kaiken irti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti