sunnuntai 26. elokuuta 2012

Roller derby -spektaakkeli: Kouvola vs. Maailma


Kouvolan eka kotipeli on nyt takana päin! Uhkaavista sade- ja ukkoskuuroennusteista huolimatta päivä oli ihanan lämmin ja aurinkoinen. Voin kyllä kertoo että stressas siinä perjantaina aika huolella, kun soittelin ensin Forecalle ja sit vielä Ilmatieteenlaitokselle, eikä kumpikaan osannu sanoo muuta kun että sadekuuroja. No ei onneks näkyny!

Olin liikuttua kyyneliin kun näin paikalla kaikki ne tyypit! Hurja läjä pelaajia, NSO-ihmisiä, tuomareita, muita ihania apureita ja sit vielä niitä katsojiakin. Toistelin aika moneen kertaan ihan ääneen miten ihanaa on, että kaikki ne tyypit on tullut paikalle. Kouvolaan! Meien peliin!Sain tällä kertaa seurata peliä vaihtopenkiltä käsin, kun toimin bench coachina. Jouduin aika moneen kertaan selittämään eri ihmisille miksi en pelaa, syynä siis ihan vaan se että annoin oman paikkani tuoreemmalle pelaajalle ja ajattelin että jonkun olisi ihan hyödyllistä pystyä juoksemaan jos tulee jotain viime hetken järjestysongelmia. Ei niitä kyllä juuri tullut, mutta koutsinakin oli tosi kivaa. Ja siinäkin tuli hiki...

Vastustajajoukkue Maailma koostui Lappeenrannan, Lahden, Kallion ja Tampereen pelaajista. Kumpaankin porukkaan mahtui useita ihan tuoreita tapauksia, joten ilmassa oli ennen pelin alkua ihan erityistä jännitystä. Onhan se eka scrimmage jännä juttu, varsinkin jos paikalla on vielä yleisöäkin.

Peli vihellettiin käyntiin neljän maissa ja alkuun pelattiin useampi kokonaan pisteetön jami. Ajattelin siinä vaiheessa, että tästä saadaankin jännä ja tasaväkinen matsi, mutta kun Kouvola pääsi vauhtiin niin piste-ero pääsi kasvamaan aika suureksi. Oli ilo katsoa kun oma joukkue pelasi niin hienosti, kaikki ne uusimmatkin! Hienosti veti myös team Maailma, on tietysti haastavampaa yrittää pelata yhteen kun joukkuetovereina on ihan tuntemattomia tyyppejä.
Kaukalon viereiseltä kukkulalta kuulu aina välillä hyvinkin äänekkäitä "HYVÄ TUSSU" -huutoja. Meien Madame Tussulla oli faneja heti ekassa matsissa!Peli päättyi viimenään Kouvolan hyväksi pistein 138-54. Lippu liehui ja pukuhuoneessa korkattiin skumppa. Ihan huikeen hieno päivä jatkui myöhemmin Rytmi-Katissa Kouvola Rock n Rollers ry:n tukikeikan merkeissä. Ei voi sanoo muutaku että kaikki se vaiva ja stressi tosiaan kannatti, ihan parasta! Kiitos vielä miljoonasti kaikille jotka olitte jollain tapaa osallisena tässä. <3


Kuvista kiitos Henry Niemiselle!

7 kommenttia:

 1. Olit ihana bench ja ihana järjesteliä nainen. <3

  VastaaPoista
 2. Harmittaa vieläki etten päässy kattomaa :(( Onneks Kotkan Ruusuja oli muut edustamassa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh! Mut tuleehan näitä, ens kerralla sit vielä isommin ja paremmin. 8)

   Poista
 3. Haha hienoja kuvia ja kyllä tuota mahtavaa lajia on pakko päästä todistamaan jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti katsomaan heti kun tulee tsäänssi! Ja vaikka kokeilemaanki. ;D

   Poista
  2. Juu ehdottomasti! ja kokeilu voi apua, en oo joukkuepelaaja ja kärsin hurjasti kaiken maailman peloista xD

   Poista