sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

YLLÄS
Kuinka IKÄVÄKS tää homma on nyt taas päässy muuttumaan! Ehkä se muuttuu kivemmaks ja helpommaks ku nyt koitan väkisin jotain vääntää.

Karkasimpa tossa viikoksi Ylläkselle laskemaan (ja vähän hiihtämäänkin) perheen ja kaverin kanssa. Oli huippuu laskee ku rinteet oli unelmakunnossa ja aurinkokin paisto suuren osan ajasta. Hiihtoladuillekin läksin innokkaana kokeilemaan, vaikka aikaa edellisestä kerrasta oli jo useempi vuosi. Ja se oli kivaa! Mulla oli vuokrakamat käytössä, mut ens talveks ostan kyllä ihan omat. Hyvää liikuntaa ja varsinkin noissa maisemissa oikeen nautinnollista jopa. Lisäks mun mad skillzit palas aika nopeesti jostain selkäytimestä, ni ei se ollu ees vaikeeta. Ihan mun kymmenvuotiaan serkkupojan hiihtokilometreihin en päässy (se huiteli päivässä jotain kolmeekymmentä kilsaa tosta noin vaan), mut torstaisella lenkillä taittu kuitenkin semmonen 15 kilometriä. Kai se on ihan hyvä tämmöselle tottumattomalle. Onks paha toivoo nyt että tulis jo ens talvi ja pääsis taas hiihtää?

2 kommenttia:

  1. hyvä sallero, mie oon ylpee teist! :)
    munkii viime hiihdosta on joku 8 vuotta ja hiisin levillä päivässä 10-14km ja sit meien iskän 75v täti soittaa ja kysyy et paljo hiihit "ainiin vähä vai?" täh?!?!?!?! :D

    mä harkitsen ja vakavasti et ostan omat sukset ens talveks!!!

    VastaaPoista
  2. holtsi: helppohan niien lapsien ja vanhempien ihmisten on leijuu hiihtomäärillään ku ne on harjotellu!! :D ens talvena näytetään sit kaikille!

    VastaaPoista