tiistai 17. huhtikuuta 2012

Sarkola, oli ikävä!

Mikä on paras juttu kesässä? No tietty se, et voi luistella ulkona! Avasin ulkoluistelukauden sunnuntai-iltana Sarkolan lätkäkaukalossa, siellä missä me viimekesänä tää koko homma alotettiin. Oi mitä nostalgiaa. Aurinko paisto ihanasti vielä seiskan jälkeen illalla, eikä siinä luistimilla kikkaillessa tullu ees yhtään kylmä, päinvastoin. Tuli niin keväinen fiilis, kyl se kesä on sittenki tulossa. Neljän luistelijan lisäks paikalla oli yks ylisöpö pieni koira, jonka kanssa kaikkien piti saada yhteiskuva.
Ehkä paras KRR:ltä opittu termi on paskan kikkailu, sitä me nääs sunnuntai-iltana tehtiin ton valokuvaamisen lisäks. Koitettiin Riinan kanssa mm. suoriutua liikkeestä, joka tällä videolla näkyy kohdassa 1:02. Ja suoriuduttiinki toki, eiks toi toka kuva sen jo todista. Mun tavote kesälle on käyttää mahdollisimman paljon aikaa kaikenlaiseen kikkailuun ulkona, se on se ainoo tapa kehittyä paremmaks luistelijaks. Ehkä noi tanssimuuvit ei oo ne kaikist tärkeimmät kuitenkaan roller derbyä aatellen.... Mut ainaki ne on cool!

Innokkaana ihmisenä lähin tänään (no joo päivä vaihtu jo mut leikitään et on vielä maanantai) kans samojen puuhien pariin Sarkolaan, tällä kertaa vähä eri possella. Luistinten lisäks jengillä (pojilla) oli mukana pari longboardia ja normiskeittikin. Ja pitihän niitä nyt testaa! Oon hinkunu kokeilemaan longboardia tässä nyt jo vähän aikaan, kun oon katellu maailman cooleinta videota ihanista espanjalaistytöistä. Asetin itelleni elämäntavotteeks tulla yhtä cooliks ku ne tyypit. Video kantsii ehdottomasti tsekkaa, löytyy täältä.

Ei heru lämpöö Sallalle.

Mun rakas poikaystävänikin oli mukana, ja pääs ekaa kertaa testaamaan jalkaansa quad skateja! Ehkä me saadaan siitä vielä reffi, jee! Niistä meillä on edelleen aika kova pula, Jesse eli Antero Kontrol on meien ainokainen. Mut onneks hyvä semmonen!

Nyt oon intoo täynnä, haluun oman longboardin mieluiten heti nyt, ja haluun kans testaa miten selviin vähemmän tasaisesta maastosta kun toi lätkäkaukalo. Kouvola Longboard Girls Crew on nyt syntynyt. Harmi et mun viimiset hilut menee Barcelonaan, jos mulla siis ees on niitä hiluja enää sinne asti jäljellä. Pitää alkaa harjotella jotain kerjäyspuuhia varmaan pikkuhiljaa.

Ainii, ekat kolme kuvaa Eiralta ja loput Riinalta, kiitti vaa! Ps. Toi yks käytti kotiin päästyään melko paljon aikaa luistinkauppojen tutkimiseen, tais vähän innostuu. Hihi.

4 kommenttia:

 1. Tää näyttää nii epäreilulta! :D Meillä täälä pohjosessa on tänäänki tullu lunta taivaan täydeltä koko päivän! Jos sitte kesäkuussa pääsis jo ulos rullaa......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii! Ja ku musta vielä tuntu että tätä joutu oottaa ihan tosi pitkään.. Pidetää peukkuja että sää muuttuu sielläki keväisemmäks pian!

   Poista
 2. katoin et lauri on tyttö. hups.

  VastaaPoista