tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kouvola Rock n Rollers vs. Bay City Rollers

Jammausvuorossa Lahden Vanilla Balls ja minä.

Sunnuntaina pelattiin Lahdessa meiän ensimmäinen matsi kokonaan oman joukkueen voimin. Mixed scrimmageihin osa meistä olikin jo ehtinyt osallistua, osalla oli edessä ihan ensimmäinen oikea pelitilanne. Jännitystä siis riitti! Mä sain vieläpä kunnian olla meien tiimin kapteeni, joten sai siitä vielä vähän lisäjänskätystä. Eipä sillä että se mikään hirveen vaikea tehtävä olis, mutta halusin olla valppaana että voin käyttää oikeuttani mussuttaa tuomareille. :D

DiapaMilla jotain rokkistarailee ja mun tunkeminen näyttää jopa ihan siltä että se voi onnistua! © Emil Helotie
Kouvolan pelikuviot näytti tältä. Päällimmäiseksi on näköjään saatu kuitenkin narrattua yks lahtelainen. :D © Emil Helotie
Käytiin kertaalleen Boss Spicen ja Nemen kanssa täyttämässä koko penalty boxi, hupsista keikkaa. © Emil Helotie

Niinhän siinä sitten kävi, että Lahti sai meistä yliotteen ja dominoi peliä oikeestaan alusta loppuun asti. Mut hienosti me taisteltiin eikä se pistetili ihan nollille jäänyt. Mä toki toivoin voittoa, mut ku koitti realistisesti aatella ni ykköstoiveena oli ettei hävitä ihan 200-2. Ja ei me sit hävittykään ku 33-158! Ei ees paha! :D Me opittiin tosta taas paljon uutta ja ens kerralla osataan taas vähän paremmin pelata yhdessä. Nyt on tiedossa paljon juttuja joita treenata porukalla. Oon siis tyytyväinen ja tosi ylpee meien koko porukasta, jes!

Loppupisteet. © Emil Helotie
Kakkonen on ykkönen! Kouvostoliitto <3 © Emil Helotie

Pelin jälkeen kumpikin joukkue sai vielä yhdessä nimetä vastustajista jonkun Most Valuable Playeriksi. Kouvolan MVP julistettiin ekana, enkä tajunnu mitään vielä siinä kohtaa kun pelaajan numeroksi sanottiin 17. Sit kuulin nimeni. SE OON MÄÄÄÄ! En osannu yhtään odottaa siinä hetkessä mitään tommosta. Maailman iloisin yllätys! Se vaan on ihan paras tunne maailmassa kun saa jonku tommosen tunnustuksen tehtyään jotain ihan täysillä. En mä varmaan sit ihan turhaan oo juossu ahkerasti treeneissä!

© Emil Helotie


Et jossei vielä tullu selväks ni oon onnellinen ja ehkä vähän rakastunu tähän lajiin ja koko mun joukkueeseen. Kiitos toverit ja isot onnet Bay City Rollersin tytöille voitosta!

2 kommenttia: