perjantai 27. huhtikuuta 2012

Supersunnuntai

Bloggeri on muuttunu niin erilaiseks sitte viime postailujen, et osaaks tätä ihmisressu enää käyttääkään.

Sunnuntaina oli hieno päivä! Meillä piti olla perus jumppasalitreenit, mutta päätettiinkin käyttää ihana aurinkoinen päivä mieluummin retkiluisteluun. Vedin kotona päälle pitkähihaisen paidan, mut jouduin riisumaan sen heti kun oltiin päästy Laurin kanssa vajaan kilometrin matka meidän kohtauspaikalle. Niin joo, Laurilla on nyt tosiaan omat luistimet ja se on ollut jo parit treenit mukana reffiharjoittelijana, wohoo! Mut niin, takas siihen sunnuntaihin. Päätettiin meien kymmenpäisen possen kanssa luistella Kuusankoskelle nauttimaan jäätelöt, ja sit takas Kouvolaan.Muutamaa TUSSAAJAA (tussaria) joutu vähän venailee.
Heti ekana haasteena oli aika massiivisen jyrkkä alamäki, josta jokainen tyylillään suoriutui hengissä. Mun jarrutusyritykset oli niin säälittäviä, ettei auttanu ku laskee menemään ja toivoo parasta. En oo vielä ihan löytäny itelleni sopivinta mäenlaskutyyliä, kun ei jaksais mitään etanavauhtia lipua mut esim. aurajarrutus osottautu aika tehottomaks. Pitää kai vaan koittaa valita mahdollisimman alamäettömät reitit. Mut muuten reitti Kuusaalle Mörkölinjan kautta oli aika kivaa ja tasasta. Ja kuuma siinä tuli!

Pack is front, mut meitsi se vaan jäi hännille ottaa valokuvia.Tältä näyttää kuusaalainen asfaltti. Kiitti hei!


Perille päästyämme todettiin, et ei ne näköjään haluu pitää jätskikiskaa auki päivänä, jolloin varmaan koko hiton Kuusaa ois halunnu syyä kesän ekat jätskikiskajätskinsä. Onneks vieressä oli Hesburger, jonka drive-inilta sitten saatiin pehmiksemme.

Hetken istuskelun jälkeen lähdettiin paluumatkalle. Takas Kouvolan keskustaan saavuttaessa oli taas vastassa supermäki, tällä kertaa sitte ylöspäin. Oli ihan mukavan tehnyt fiilis jaloissa sen jälkeen. Reissu oli hyvä lopettaa Rytmi-Katin terassille. Kilometrejä tuli reilu 15, katseita käännettiin varmaan aika paljon enemmän. Liikkuva kymmenpäinen mainostaulu toimii!

Oli ihan huippupäivä, toivottavasti näitä tulis pian lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti