lauantai 19. marraskuuta 2011

Welcome to MIAMI


Keskiviikkona oli jälleen Kuplan opiskelijabileet, tälläkertaa teemana Miami Vice. En itse ollut mukana järjestämässä näitä juhlia, ja totta puhuakseni meinasinkin jäädä kotiin laiskottelemaan, kun ei ollut mikään pakko osallistua lipunmyyjän tehtävän tai muun vastaavan takia. Mut onneksi sain itteni lopulta raahattua paikalle, oli nimittäin hauskaa! Kaverit panosti teemaan mahtavin jakkupuvuin ja kasarikampauksin, itse vetäisin kirpparilta vitosella löytyneen överisiistin verkkatakin niskaan, ja värikkäimmät emopöksyt ja paljettitennarit jalkaan. No kreppasin mä sentään tukan. Ja laitoin sinistä luomiväriä. Ei ehkä ihan Miami Vice, mut ei ollu sentään normikuteet päällä. Näytin kuulemma ihan Party Rock Anthemista karanneelta ja bailasinkin sit parhaani mukaan kun kyseinen biisi pärähti soimaan.



Hassuu miten ihmiset käyttäytyy ihan eritavalla kun on jotku "roolivaatteet" päällä. Maria ei ihan jokaisella baarireissulla ehdota, että laulettaisko karaokessa Like a Virgin. Nyt ehdotti. Ilmotin tytöt karaokeen nimellä "Leidit lavalla" ja räpläsin kameraani samalla kun ne laulo. Varastin lainasin nää kuvat muuten Loiselta, iso kiitos sinne!



Seuraavan kerran juhlitaan Kuplan bileissä joulukuussa, sit ois teemana White Christmas. Ennen sitä on kyllä vähän fiinimmät pippalot tiedossa, nimittäin KyAMK-ihmisille tarkotettu itsenäisyyspäivän gaala, iltapukujuhla! Koin suuria ilon hetkiä isänpäivänä Haminassa, kun sovitin mun wanhojentanssimekkoa. Mitäs noista tansseista nyt on aikaa, noin viis vuotta? En oo mikään hirveen iso ihminen nytkään, mut silloin olin paaaljon pienempi. Olin ihan varma etten mahdu siihen mekkoon kun ehkä puoliksi, mut se olikin mulle ihan sopiva. Hyvä että silloin ei löytyny sopivaa mekkoa, piti ottaa se vähiten iso ja kiristää selän nyöritykset niin tiukalle kun vaan menee. Huippuhauskaa päästä kerrankin hienoihin juhliin ja leikkiä vähän prinsessaa.

Ps. Kirjotettiin eilen vuokrasopimus, musta tulee tammikuussa avovaimo. Apua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti