tiistai 22. marraskuuta 2011

kotiäitijumppa

Kuinka vaikeeta on saada raahattua itsensä ryhmäliikuntatunneille? Vastaus: tosi vaikeeta. Kaverit sai mut kerran lukioaikoina huijattua mukaansa, kun jollain salilla oli avointen ovien päivä. Seurasin niitä himoliikkujia silloin useammalle perättäiselle tunnille, ja parhaiten niistä on jäänyt mieleen spinning - se oli ihan hirveetä! Ei oikeesti ollu kovin lähellä ettei mua jouduttu hakee ambulanssilla pois sieltä, vaikka lintsasin niiden vastusten kanssa useampaankin otteeseen. Sen ainoan kerran jälkeen en oo käynyt ryhmäliikuntatunneilla, enkä myöskään oo yhtään haikaillu pääseväni sellaiselle.Nyt mulla on Lady Linen lahjakortti, jolla saa jumpata viitenä päivänä niin paljon kun sielu vaan sietää. Kuntosalikin on käytössä. Lahjakortti on voimassa marraskuun loppuun ja mulla on vielä kaikki ne viisi päivää käyttämättä. Ois varmaan korkee aika mennä? Oon toisaalta tosi innoissani sinne menemisestä, mut toisaalta taas pelottaa. Mitä jos se on ihan yhtä hirveetä ku silloin lukiossa? Oon ehkä jo ehtinyt unohtaa millasta se oikeesti oli, koska oon aatellut käydä testaamassa myös sitä hemmetin spinningiä. Ehkä ne puolen tunnin ladyspinnit on vähän armollisempia ja pystyn kävelemään sieltä pois ihan omin jaloin. Ehkä.Ostin tänään söpöt jumppatossut ni on mun nyt ainakin näiden takia mentävä ja käytettävä ne viis päivää. 50€ kengistä on köyhälle opiskelijalle iso raha, ei sovi mennä hukkaan.

2 kommenttia:

  1. Mä ainakin tykkäsin Lady Linesta tosi paljon, kun kävin siellä joskus kahden viikon kokeilukerran. Kannattaa alottaa niillä vähän hitaammilla ohjelmilla, jos et halua traumoja :D
    Harmi vaan, että se on niin perkeleen kallista...

    VastaaPoista
  2. Loinen: Kyl se vaikuttaa tosi kivalta ainaki! Huomenna meen, katotaan sit mitkä on fiilikset. :D Varmaan sitä jäsenyyttä en koskaan raaski ostaa, mut jotain muuta paikkaa Kouvolassa vois harkita. FunFit vois olla ihan kiva.

    VastaaPoista