sunnuntai 20. marraskuuta 2011

shooting the duck


Kattokaa miten hienossa, isossa salissa treenattiin tänään! Kerrankin päästiin semmoseen sisätilaan, mihin ihan oikeesti mahtuu täysikokonen rata ja vähän extraa suoja-alueeksikin ympärille. Tuolla varmaan onnistuis jonku harjotuspelin pelaaminen oikein mukavasti. Mä ootan ihan hirveesti sitä päivää, kun päästään pelaamaan vaikka lahtelaisten kanssa joku scrimmage! Tuol oli tosi kiva lattiakin, ei yhtään lipsunu mun renkailla ainakaan. Treenit oli kyl aika hurjat tälläkertaa, osanottajia paikalla kokonaiset neljä (4) kappaletta. Niistäki 50% darrassa tai jossain flunssan tapaisessa. :-D Miten nää sunnuntait on jotenkin niin vaikeita päiviä..


Kokeilin ekaa kertaa shooting the duckia. Oon aatellu et se on joku hullun vaikee pro-tason juttu, mut ei se vissiin ookkaan. Eihän toi mun jalka tossa kuvassa läheskään suorassa oo, mut voin onneks selitellä ja väittää, että tein sen myös paremmin oikeesti!!


Huomenna pitäis mennä yheksäks kouluun.. Mä niin en oo tottunu tämmöseen!

4 kommenttia:

 1. ihanan näkönen sali, tuolla on varmasti mahtava treenata! T: Panty Ho Tampereelta

  VastaaPoista
 2. mä oon jo ihan vaikuttunu tost ankkajutust! eli mua ei ainakaa haitan vaik ois jalka vähä mutkal :D olin vaa et whooaaa vähä salla on taitava!!

  VastaaPoista
 3. Panty Ho: Joo, se on tosi jees! Viel ku sais enemmän jengiä paikalle. :D

  Suvi: Niiinpä! Valtava suorastaan.

  Nina: haha aww :D

  VastaaPoista