lauantai 5. marraskuuta 2011

mä oon liekeissä!

Meien treenit on aiemmin koostunu ainoastaan luistimilla tehtävistä jutuista, mut tiistaina Rulla laitto meiet hölkkäämään ja jumppaamaan Kallion treeniviikonlopusta inspiroituneena. Hävettää myöntää, mut en ees muista koska viimeksi olisin hölkännyt, saati sitten juossut. Oho. Vaikka koen että mun kunto on noussut kesän jälkeen, otti aika koville kuitenkin 5min hölkkää + parikyt minuuttii lihaksia tulistuttavia liikkeitä + 5min hölkkää. Lisää tämmöstä siis mulle! Tajusin ton treenin jälkeen, etten oo hetkeen tuntenu lihaskipua, perus luistelutreenistä en oo enää hetkeen saanu semmosta.

stripper stretch on vähä pornahtava venytys..........


Torstaina olikin sit jo seuraavat treenit, hölkättiin taas ja jaksoin jopa vähän paremmin. Eilen vetäsin pitkästä aikaa himassa Roller Derby Workout DVD:n läpi ja takasin sillä itelleni viikon jokaiselle päivälle kipeitä lihaksia. <3 Huomenna vielä viikon viimiset parituntiset treenit, eiköhän tää tästä taas lähe.

Kävin eilen myös hakemassa Lady Linelta lahjakortin, jolla saa viis ilmasta kuntoilukertaa siellä. Pakko käyä kokeilemassa nyt sit vähän kaikkee, kun kerran ilmasiks pääsee. Aattelin antaa jopa spinningille uuen mahiksen! Oon kerran kokeillut sitä lukioaikoina ja meinasin kuolla. :D

Kuvat Netalta, kiitti!

2 kommenttia:

  1. Mulla oli ekat Freshmeat-kauden treenit eilen ja whoaAAAAAAAAA! Miten siistiä! Tehtiin kestävyyttä ja lihaskuntoa, vähän samaan henkeen kun tuo mutta rullilla: sprinttausta radan ympäri ja pillistä maahan punnertamaan ja vatsalihaksiin, ja takas sprinttamaan.
    En olis jaksanut YHTÄÄN minuuuttia pidempää! Vähän veikkaan että mun kunto kasvaa tuolla noin 289 % :D

    Ani, kokovartalofiilis / Helsinki roller derby FM :)

    VastaaPoista
  2. Ani: Jooo, me ollaan tehty tota kans! On muuten hullun rankkaa. :D Ja kaikki tommoset muutkin missä pitää mennä täysii useempi minuutti. Mut mahtavaa kun oot noin innostunu! :)

    VastaaPoista