keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

VIHDOIN!


Nyt ne varusteet on viimeinkin täällä. Eihän siitä tilaamisesta ookaan vielä kun kolme viikkoa! Ei tosin saatu paketissa vielä ihan kaikkea, nimittäin kolmista S-koon kyynersuojista saatiin vasta yhdet, ja tais sieltä yhdet ulkorullatkin vielä uupua. Nyt sit vähän vuorotellaan niitä suojia ennenku loput tulee. :D

Kävin heti eilen illalla tossa viereisellä parkkiksella vähän kokeilemassa. Viimeks mulla on ollu rullaluistimet jalassa noin kymmenen vuotta sitten, ja siltä se mun meneminen vähän näyttikin. Poikaystävä tais olla pettynyt ku ei nähny minkäänlaista vauhdin huumaa vielä, haha. Mut tästä se lähtee. Tänään vaihdeltiin luistimiin ulkorullat ja pyöreet jarrut, ja kävinpä testaamassakin niitä parkkihallin kivan tasaisella betonilla. Tuntu vähän kivemmalta mennä siellä kun asfaltilla. Ja hitto että siinä hommassa tulee hiki, vaikkei se ees tunnu miltään urheilulta.

Illalla ois vielä vähän oikeemmanlaiset treenit, kun Riina tulee vähän opastamaan mua, Heiniä ja Mariaa. JEE!

4 kommenttia:

 1. mä ainaki ryhdyn sun lukijaks! katoin joskus sen derby-leffan jossa on ellen page ja siitä lähtien oon aina välillä ajatellu asiaa.. nyt haluun tietää millasta se oikeesti on!

  VastaaPoista
 2. mäkin todellaki luen lisäsin sut jo tonne mun listalle :D

  VastaaPoista
 3. jee sallan REENIblogi, oon superinnoissani sun puolesta!! kirjota usein ja paljo jooko! :D

  VastaaPoista
 4. Henni, kiva kuulla! Se leffa oli kyllä jotenki tosi innostava, vois melkeinpä kattoo sen uusiks. Lahdessahan on kans oma roller derby -seura, mee joskus kattoo jotain niien peliä. :)

  Nina, jeeeee! :D

  Sari, hahaaa sallan reeniblogi kuulostaa kyl jotenki niin utopistiselta jutulta.. Mut joo kyl mulla ainaki vielä riittää asiaa ja intoa kirjottaa. :D

  VastaaPoista