torstai 30. kesäkuuta 2011

SIRKLASIN!!

Kuva minusta luistimilla. Levee haara-asento nyt ei liity mitenkään mihinkään, kunhan hengasin.

Kuva asusta, jossa pyörin keskellä kaupunkia, kun unohdin kameran autoon. Reinot. <3

Kuva uusista shortseista, jotka pääsee luistelemaan tänään.


Kuva poikaystävän ostamasta yllätyksestä. Ihana!

Heitettiin eilisten treenien jälkeen Marian kanssa läppää, että mun pitää kirjottaa blogiin vaan: "VITTU MÄ SIRKLASIN!!!!". :D Niin, mä tosiaan sirklasin, vaikka se tuntu ajatuksena niin hirveen pelottavalta. Nostaa nyt jalkaa ilmaan kesken kaiken ja vielä mutkassa! Mut mä tosiaan tein sen. Alkuun ehkä vähän vahingossa, mut sit kokeilin uudestaan ja uudestaan ja kyllähän se jotenkin onnistu. Ehkä vähän huteraa se meneminen vielä, mut tunsin kyllä suurta onnistumisen iloa! Parasta tässä vasta-alkajuudessa (onks tää sana?) on just se, kuinka nopeesti kehittyy. Joka kerta oppii uutta. Sirklaamisen lisäks harjottelin vielä jarrutuksia ja muita perushommia.

Tänään onkin ollut kaikinpuolin voimaton olo. Jalat on vähän spagettia ja energiaa ei tunnu riittävän mihinkään. Mut meen nyt kuitenkin tänään jatkamaan vielä harjotuksia, ja toivon etten oo huomenna ihan hirveen kuollu. Treenien jälkeen varsinkin alaselkä on nyt joka kerta (huimat kaks treenikertaa joo-o) ollu ihan superjumissa ja rikki ja palasina, voi olla ettei se vaan oo tottunu tommoseen puuhaan. Tai ainaki kovasti toivon, että tää on semmonen vaiva joka ajan kanssa helpottaa. Ei oo nimittäin noi selkäkivut hirveen kiva juttu. Mut lähenpä tästä taas parkkihallille pyörimään, tsau!

3 kommenttia:

 1. tosi kivat noi shortsit! :)

  http://ellataimi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Moi, tulin vain kommentoimaan, että hauskaa, kun olen löytänyt blogin, jonka kirjoittaja harjoittelee just samoja juttuja kuin mä. Eli mä keväällä hankin omat luistimeni ja juuri tällä viikolla lopulta uskalsin ekaa kertaa sirklata. Oon tehny lähinnä pidempiä lenkkejä suoralla tiellä ja viime aikoina vasta löytäny parkkikset. Mulla on vaan silleen vähän eri tilanne kuin sulla, että olen harjoitellut yksin, kun kaupunkimme derby-joukkue ottaa uutta jengiä treeneihinsä vasta syksyllä.

  VastaaPoista
 3. Eeva: Hauska kuulla! Sähän oot jo ihan mestari syksyllä, kun pääset niihin oikeisiin treeneihin. :D Varmaan kyl vähän raastavaa kun joutuu oottelemaan!

  VastaaPoista