keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Ekat reenit!

Oltiin Marian, Heinin ja Riinan kanssa luistelemassa reilut kaks tuntia tuolla ihanan hämyisellä parkkihallilla. Muuten siellä on tosi hiljasta ja paljon tilaa, mut ilmeisesti se on myös joku mopopoikien ja autoamisten kohtauspaikka. Hirveen kiva... Harjoteltiin ihan perusjuttuja, kuten erilaisia jarrutuksia ja oikeenlaista tapaa kaatua. Tässä lajissa tulee kuitenkin lennettyä nurin varmasti ihan jatkuvasti, ni on aika tärkeetä että osaa sit lennellä ilman että rikkoo ittensä.  Ihan kiva on kans ottaa vähän tuntumaa suojiinkin. Aluks tuntu hirveen pelottavalta pudottautua polvilleen, mutta on noi suojat kuitenkin sen verran hyvät, ettei se juuri missään tunnu. Muutenkin oon tosi tyytyväinen mun varusteisiin, ne luistimiin vaihtamani uuet renkaatkin toimii tollasella pohjalla ihan unelmahyvin. Kääntyminenkin käy tosi näppärästi kun poikaystävä vähän löysäili jotain kivoja pikkumuttereita noista päivällä. Mut sirklata en kyllä osaa, enkä uskalla ees yrittää. Ootan sitä päivää kun oon tarpeeks rohkea!

Heini.

Meitsi ja Maria. Luistimien päällä on jotain ihmeellistä PVC:n näköstä teippiä, jottei kaatumisharjotuksia tehdessä ihan pilattais luistinten pintaa. Mun polvisuojat näyttäs kyllä olevan jotenkin ihan vänkyrällään tässä.

Hauskaa oli! Oikeenlainen polvet-koukussa-matalalla -luisteluasento ois varmaan ihan hyvä oppia, nyt kun tulee mentyä vähän turhan suorassa. Heitinkin tuolla, että ois siistiä jos meillä ois semmonen peilisali, jotta näkis kokoajan itse miten tyhmässä asennossa lipuu menemään. Mut eiköhän se asento sieltä vielä löydy. Nyt on selkä kipeenä, jalat vähän vetelänä, sukkahousut rikki (no ne oli kyllä jo ennestäänkin) ja nenästä tulee mustaa räkää.

Ihan ehdottomasti tarttisin nyt jonkun ison kassin, johon mahtuis luistimet, kypärä, kaikki suojat ja vesipullo kätevästi kerrallaan. Ja myös jonkun katu-uskottavan urheilijajuomapullon voisin haluta.

3 kommenttia:

 1. kuulostaa ihan super hauskalta!! ja ihanat noi luistinsuojat :D:D

  VastaaPoista
 2. kuulostaa ja näyttää tosi hauskalta!! nii ja oon ihan innoissani sun puolesta, ku siä oot vihdoin löytäny jonku lajin mikä sua aidosti kiinnostaa! ;D

  VastaaPoista
 3. Nina, ja hauskaa se on! Yleensä jengi käyttää jotain hienoi nahkasuojuksia tai sit vaan jesaria, mut mulle kelpaa vaan PVC-teippi hhah. :D

  Tiinu, ihanaa kuulla miten eläydytte mun innostukseen. :D

  VastaaPoista