keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

En just ostanu urheilukamoja...

Tänään ois ekat treenit juhannuksen jälkeen. Viikon tauko takana ja ehdin jo nähdä untakin siitä hetkestä, kun pääsen taas luistimille. Eli intoo riittää!

Tässä parit kuvat juhannukselta. Oli luvattu tosi kurjaa ja sateista säätä, mut varsinkin illat oli poutaisia ja kauniita. Mökki oli kivalla paikalla, ja usvainen, tyyni järvi ihan hullun nätti. Eikä kukaan hukkunut!
Äiti oli tänään käymässä Kouvolassa, ja pyörittiin sen kanssa kaupoilla. Nyt multa löytyy ne kaipaamani jutut, eli treenikassi ja juomapullo. En ois vielä muutama kuukaus sitten ikinä uskonu, että tuun tämmösten perään haikailemaan.


Kassiin mahtuu kivasti kaikki kamat kerralla. Ekoissa treeneissä raahasin osan kamoista repussa, ja loput sitten kangaskassissa. Poislähtiessä ne ei meinannu mahtua enää takas ja jouduin kantamaan vesipullon siinä toisessa kädessä vielä erikseen. Joten tää on nyt erittäin jepa!

Lisäks mulla on kahet uuet shortsit, jotka aattelin lähinnä derby-käyttöön. Toiset löyty H&M:ltä niin, että äiti huikkas että "Kato millaset shortsit..........." ja meitsi ihastu niihin. Mut ne esiintyy varmasti kuvissa vielä täällä, ni ei tarvi niitä nyt sen kummemmin erikseen esitellä. Tää harrastus on ihana tekosyy hamstrata shortseja, hotpantseja, sukkiksia ja polvisukkia!

Mut joo, kohta luistelee. Siitä sit lisää myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti