tiistai 27. marraskuuta 2012

ylämäki, alamäki

Mulla oli aika hyvä treenidraivi päällä tossa vähän aikaa sitten. Kävin omien treenien lisäks aktiivisesti salilla ja jumpissa. Huomasin, että jaksan jammerina paljon paremmin ku aiemmin. Ja että ylipäätään oon paljon parempi ku aiemmin. HeiaHeiaki näytti kivalta:

Ja mitä sitten tapahtu? No oli joukkueen pikkujoulut. Tehtiin nelikerroksinen ihmispyramidi. Olin tokaks alimmassa kerroksessa. Ja sit sen jälkeen oli vähän polvi kipee... Ja on vieläki! Pidin viikon tauon etten tehny MITÄÄN, mut sunnuntaina oli sit ihan pakko päästä osallistumaan scrimmageen Lahdessa. Ihan hyvin se sujui, vaikka pieni kipu tuntukin kokoajan polvessa. Eilen sain tulehduskipulääkkeet eikä oikeestaan ees satu enää, mut iskipä sitte flunssan päälle. :''''( Katkerii kyyneleitä! Monta!


Noin surkeelta se näyttää. En jaksa ees naputella noita sairaspäiviä tonne, olkoot.. Ehkä se on otettava iisisti vielä tää viikko ja sit toivottavasti pääsis jo normaaliin treenaamiseen kiinni. Tuntuu niin laiskalta. Ja mitä jos mun jokainen pieni lihaksen alku menee pois? Perjantaina ois taas scrimmage.

2 kommenttia:

 1. Itsekin sairastelin lokakuussa kolme viikkoa putkeen ja itku melkein tuli, kun katteli Heiaheiaa. Varsinkin, kun se herjas ettei oo mahdollista laittaa 14 päivää pidempää ajankohtaa sairauspäiviksi. Kiitti vaan.

  Mut voi että oon kateellinen tuosta teidän scrimmageiden määrästä. Ois ihanaa päästä pelaamaan, mut näin vähäisellä omalla porukalla se on mahdotonta ja muut kaupungit ovat täältä pohjolasta käsin kovin kovin kaukana. Ehkä joku päivä... Tuokaa teidän fresarit sit minimum skilssien jälkeen Ouluun, hahaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kauheeta olla niin pitkään kipee. :(

   Meil on kyl ihan ok:t scrimmausmahikset, vaikkei nyt vielä todellakaan olla siinä vaiheessa että voitas tyyliin kerran viikossa scrimmata omalla porukalla. Mut täällä tosiaan on niin monta muuta porukkaa lähellä, että voimien yhdistäminen onnistuu. Toivottavasti teillekin saatas pian kavereita sinne pohjoseen!

   Poista