torstai 1. marraskuuta 2012

Urmas on kissa


Meille muutti eilen tämmönen nelijalkainen pörrökaveri. Käytiin hakemassa se Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistykseltä väliaikaiseen hoitoon, kun eläintalolla on ruuhkaa ja siksi aika täyttä. Oon kyllä nyt jo vajaan vuorokauden yhteiselon jälkeen sitä mieltä, että katti vois jäädä tänne vaikka pysyvästikin... Se on saanut ilmeisesti eläintalolla nimekseen Urmas, mut en oikein osaa kutsua sitä sillä nimellä. Ja se on ihana! Tosi rohkea ja kiltti ja sosiaalinen. Ihan ku se ois asunu täällä aina!

Hullu kissatäteys iskee ja nyt meitsiki postaa instagramiin, facebookiin ja blogiin vaan kissajuttuja!

8 kommenttia:

 1. Voi miten söpö kisu<3 Adoptoiki itsellisikin kisu ihmeessä <3 Ihana häntä hänellä ja oikein Karvinen turkkikin <3

  VastaaPoista
 2. Kissamuijakaveri, jee! Käyn salee kohta koppaamassa itsekin toisen kissimirrin Kseyltä, ihan salaa ja sitten niitä on yksi kaksi kolmesataa ja sitten olen niiiin onnellinen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauri kommentoi heti ku kissa tuli meille että muutuin samantien suks. :------D

   Poista
 3. URMAS! :-----D

  Ei mut, söpö kisu tuitui. :*

  VastaaPoista
 4. Oohh mikä tyyppi! Siis onks joku syy miks se ei vois muuttaa teille? :D Tollanen pörröinen söpöläinen! Meidän adoptoitu Zeus oli kanssa heti ovesta sisään tultuaan niinku ois aina asunu meillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooo on kai mahollista että ton vanhat omistajat löytyy ja toi palaa sinne. Ja mä oon vähän huomannu olevani joillekin eläimille allerginen, ni siks pitää vähän tarkkailla että miten tää yhteiselo sujuu. Tähän asti kyl oikein hyvin! Mut jossei mitään mutkia tuu matkaan ni varmaan ostetaan Urmas omaksi. :--)

   Poista