maanantai 12. marraskuuta 2012

Syksy


1. Syyskuussa oli käynnissä ryhtikuukausi, tai oikeestaan tarkoituksena oli pysyvästi terveellisempi ruokavalio (kröhöm), jonka aikana sitten päätin että lauantai on herkkupäivä. Söin Kahvila Ilossa lounaaksi salaatin ja jälkkäriks maailman herkullisimman lämpimän suklaaleivoksen vaniljajätskin kanssa. Aaah! 

2. Ajatus terveellisestä ruokavaliosta unohtu saman tien, kun päästiin uuden kauppakeskus Veturin avajaisiin ja päätettiin testata ravintola nimeltä Mario. Noi ranskikset oli parhaita ikinä!


3 & 4. Syyskuun puolivälissä oli yks ihanan aurinkoinen ja lämminkin päivä, ja päätettiin Heidin kanssa lähtee kävelylle. Käpyteltiinkin sit lopulta kymmenisen kilometriä, välillä maisemia ihaillen ja liikennemerkkejä halaillen.


5. Marian synttäreillä oli peliteema, ja itseaskarreltuja Angry Birds -ilmapalloja. 

6. Mä olin pukeutunu Donkey Kongiks, tunnistitte kyl varmaan?


7. Ihanan Tian ylläriläksiäisiä vietettiin 19.9. ensin Eiralla, sit Rytmi-Katissa ja oli ne hurjimmat jatkanu vielä johonki tanssipaikkaanki. Intia intiaaneille! 

8. Seuraavana päivänä oli teoriatreenit meillä. Pojat askarteli hienon ratapienoismallin, joka täytettiin pienillä muovisotilailla. Kyllä nyt kelpaa strategia-kuvioita selvitellä.


9 & 10. Omaa naamaa pitää tietty aina välillä kuvailla.


11. Kouvola vs. Hurtta Lottas päätty meien kannalta vähän huonosti, mut fiilis oli silti pelin jälkeen korkeella. Suvi oli ostanu mulle mun uuen nimikkokarkkipussin, Ässä pikku hässäkkä. <3

12. Ja kyllähän siinä kelpas hyvillä mielin olla ku Hurtat valitsi mut parhaaksi jammeriksi. Jeeeee!


13 & 14. Yhtenä maanantaiaamuna oli ihan erityisen hyvä fiilis, kun oltiin Eiran kanssa saatu itsemme bodypumppiin klo 09:15. Kotimatkalla aurinko paisto ja hymy oli herkässä.


15.  Oli niitä aurinkoisia syyspäiviä enemmänkin, tää on eräältä sunnuntailta kun lähdettiin Laurin kanssa treenien jälkeen kävelylle.


16. Samaisella kävelyreissulla eksyttiin Mielakan rinteen päälle just kun aurinko rupes laskemaan. Näkymät oli hyvät, vaikkei se tästä nyt mitenkään tuukaan ilmi.


17. Fresaritreenit. <3


18. Ensilumi satoi 26.10. Näkymä meien keittiön ikkunasta on näin kaunis! VR:n ratapiha on meien takapiha.

19. Mul ei IKINÄ oo mitään tuoreita kukkia. Nyt oli oikein kaks kimpullista, kun yks setämies toi nää meille töihin.. Toin ne sitten kotiini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti