keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Tuoretta lihaa


Meillä alkoi maanantaina kauan odotettu freshmeat training period, eli roller derbyn alkeiskurssi uusille harrastajille. Paikalle ilmestyi peräti kymmenen uutta ja innokasta tyyppiä, sekä tietty joitakin vanhempiakin näyttämään hyvää esimerkkiä. Itse lainasin kamani yhdelle uudelle, vielä luistimettomalle tytölle, ja seurasin treenejä vierestä. Meitä oli niin paljon! Toivottavasti saadaan jokaisesta fresarista motivoitunut harrastaja ja osa meidän kehittyvää tiimiä.Yllä koko fresariporukka. Ihanaa ihanaa ihanaa! Ensi kerraksi saadaan vieläpä ainakin kaksi tyttöä lisää! Kouvolalla menee hyvin, sanonpahan vaan.


Ja lopuksi vielä koko maanantain treeniporukka. Tohon vielä noin kymmenen tyyppiä lisää, niin ois aikalailla kasassa koko Kouvola Rock n Rollersien tänhetkinen kokoonpano. Ihan jees, ollaan kuitenkin oltu olemassa vasta reilu puoli vuotta. :)

Sunnuntaina on tärkee päivä, kun pelataan meidän eka scrimmage! Vastassa Lahti, katotaan miten meille käy. Oon just sopivasti saanu kunnon räkätaudin päälle, pitäkää peukkuja että se menee nopeesti ohi.

2 kommenttia:

  1. Hei ihan MAHTAVAA että teillä vaan jengi siellä kohisten kasvaa! Meillä on huomenna HRD:n FTP-tryoutsit ja innolla joo ootan keitä kaikkia kivoja uusia tyyppejä saadaan mukaan. Mua jännitti silloin marraskuussa niiiiiiiiiiiin paljon :D

    VastaaPoista
  2. Ani: Todella mahtavaa! Teille pääskin fresariksi yks mun kaveri, jee! :D

    VastaaPoista