tiistai 6. maaliskuuta 2012

Kallio

Harri Sirola

Natri PilpalaHarri Sirola

Oon nyt ihan tylsä (taas) enkä kirjota Kallion leirikouluviikonlopusta muuta ku että oli kivaa, mahtavaa, superia ja rankkaa treeniä kans. Halu kehittää itseään paremmaksi luistelijaksi, pelaajaksi, joukkuetoveriksi ja ihmiseksi on kova. Jos kiinnostaa lukea kattavampaa raporttia viikonlopusta, kannattaa suunnata ihan ekana vaikka meidän upouusille nettisivuille, jotka allekirjottanut ihan itse sai vihdoin julkaisukelpoisiksi asti. Myös Alkkarit ja yks pihtari ovat jo ehtineet omissa blogeissaan asiasta raportoimaan.

Nyt meitsi suuntaa tästä treeneihin, joskin vaan pilliin viheltäjän asemassa. Teloin nääs eilisellä koulumatkallani polveni. Hiton liukasta, sanonpahan vaan.

4 kommenttia:

  1. moi!:)mua on alkanu kauheesti kiinnostaa roller derby, niin osaatko sanoo että mitä pitää osata että voi alkaa harrastamaan rd:tä?pitääkö olla jotain erityis skillsejä?ja miten ite päädyit harrastamaan roller derbyä?
    millaisille ihmisille se on suunnattu?:)

    VastaaPoista
  2. Coco: No moi! Roller derbyn aloittamiseen ei vaadita mitään erityistaitoja, ihan vaan jos oot nainen ja vähintään 18v niin se riittää. Kaikki perusjutut opetetaan alkeiskurssilla (freshmeat training period). Itse olin kokeillut rullaluistimia ehkä kerran joskus ala-asteella, eli alotin ihan täysin tumpelona ton harrastuksen. Bongasin keväällä Facebookista, että Kouvolaan ollaan perustamassa omaa seuraa, ja jotenkin päädyin mukaan vaikka aluksi mietin etten ehkä oo tarpeeks kova jätkä. :D Mut tosiaan kaikenlaisia ja kaikenkokosia tyyppejä tarvitaan, kokeilemaan vaan!

    VastaaPoista