keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Naamavärkki vai värkkinaama?

Taisin joskus aiemmin mainita, että etsitään rullaluisteluun sopivaa sisätilaa treenipaikaksi. Nyt ollaan vihdoin päästy eroon parkkihallista, ja siirrytty koulun jumppasaliin ja karting-radalle! Eilen treenattiin jälkimmäisessä. Hauska paikka, vähän samaa henkeä kun parkkihallissakin. Puolet radasta on sileetä laattaa, ja puolet tommosta vähän rososempaa. Kumpiki sopii luistelualustaks kuitenki oikein hyvin ja mun olemassaolevat ulkorullat pelas tolla pohjalla kiitettävästi.Videolla käynnissä pushing&pulling pyramidi -harjotus. Parin kanssa työnnettiin toisiamme vuorotellen 1, 2, 3, 4 ja 5 kierrosta, ja sit vedettiin perässä vielä vuorotellen 4, 3, 2, ja 1 kierrosta. Kivaa, mut myös aika rankkaa!


let's däääns!


Ihanan paljon jengiä paikalla yhtäaikaa!

Treenit oli hauskat, mut en kyl ollu taas ihan parhaimmillani. Tuntuu etten oo kehittynyt viimeaikoina yhtään ja oon ollu vähän turhautunut siitä. Pitäs unohtaa tää luovuttamisasenne nyt johonki ja olla reippaampi!

Lauantaina on muuten meien liigan kannalta hieno päivä, kun kaks meistä osallistuu Helsingissä pelattavan Kallio vs. Kööpenhamina -pelin lämppäysotteluun, jossa on mukana jengiä eripuolilta pohjoismaita. Ton pelin lisäks tyypit pääsee osallistumaan kokonaiseen treeniviikonloppuun. Ois ollu mahtavaa olla iteki mukana, mut ei ollu tilaa kun kahdelle. Mut lauantaina ehdottomasti kannustamaan meien hahmoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti