sunnuntai 30. lokakuuta 2011

The Fantastic Fourteen: Legoland Attacks!

Eilen oli roller derbyy Helsingissä jee! Kallio Rolling Rainbow kohtasi Hesarin urheiluhallilla Copenhagen Rolling Heartbreakersin. Ja samaan syssyyn pahikset ja hyvikset taisteli keskenään pohjoismaisin sekajoukkuein käydyssä scrimmagessa. Ja siinä scrimmagessa pelas Kouvolan ylpeydet Quadracer #037 ja Rulla Taalasmaa #99! Siinä just ennen pelin alkua mua ja ehkä paria muutakin alko jännittää ihan sairaasti Rullan puolesta, oli sen ensiesiintyminen nimittäin! Ja kun mietin että olisin voinu olla ite sen paikalla (jos mulla ois vähän parempi arpaonni) ni tärisytti vielä kahta kauheemmin. Hyvin se Rulla pärjäs kuitenki ja oli mahtavaa kun sai kannustaa omiaan!

Mun kamera oli noissa olosuhteissa ihan surkee, mut tässä nyt jotain räpsyjä. Suvin blogista voi käyä kurkkimassa vähän laadukkaampaa matskuu samasta tilaisuudesta.

Rulla Taalasmaa!
supersankari-NSO:t


 
Kallion maskotti. :)
Pahikset voitti hyvikset pistein 87-60. Kouvolan vahvistukset pelas siis hyviksien puolella. MUT EI SE MITÄÄ, HYVIN NE VETI SILTI! Illan pääpeli loppu sit Kallion hyväks 139-129. Hyvin tasasia oli siis kumpiki mittelö! Ja mulla on ehkä uus suosikkipelaaja - Köpiksen Martattack #4. Siis jumantsuikka miten nopee nainen. Pienen stalkkauksen jälkeen selvis, et se on vissii syntynyki luistimet jalassa. Ei ollu kyl vaikee arvata.

Nyt on hirveesti taas uutta intoo treenata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti