maanantai 10. lokakuuta 2011

Kun mä katson Pietaria silmiin porteilla, luulen ettei jakoo oo mun klubikorteilla

Viime viikko oli täynnä kaikenlaista ohjelmaa. Alkuviikosta kaikki aika tuntui menevän appron järkkäilyyn, tiistaina oli level-testit, keskiviikkona appro, torstaina taisin lähinnä laiskotella, perjantaina oli treenit ja lähdin iltapäivällä junalla Helsinkiin. Katsottiin Heidin kanssa huono leffa. Lauantaina vähän shoppailua, herkullisia tortilloita ja kuudeksi Pasilaan katsomaan Suomi-Ruotsi -roller derbyä. Oon vieläkin erityisen ylpee siitä että osasin ihan ite Töölöstä Pasilan urheilutalolle sporalla + kävellen! Ruotsi voitti, mut ei se meininkiä haitannut. Oli muuten mun ihan ensimmäinen oikea peli livenä. Pelin jälkeen Kamppiin moikkaamaan muutamaa kaveria, siitä Looseen ja sit vielä Roskaan. Ja mäkkärin kautta Töölöön nukkumaan. Sunnuntaina junailin takas Kouvolaan ja menin asemalta suoraan treeneihin. Hyvä viikonloppu!


Pasilassa oli tarjolla monenlaista derby-fanitushässäkkää. Haluisin omistaa vaikka kaikkien mahollisten liigojen paidat, mut aattelin alottaa rauhallisesti yhdellä paidalla. Päädyin Lahden paitaan, kun se nyt vaan on hienoin kaikista! Ja lahtelaisten kanssa oon muutenkin tähän mennessä ehdottomasti eniten ollu tekemisissä. Lahti rulezzzzz!Monkista löytyi sympaattinen joutsenpaita ja sit tommonen aika perus raitapaita. Just tämmösiä kevyitä, mutta olkapäät peittäviä juttuja tarvin ens viikolla.. ;-D Lähen nimittäin huomenna äitin kanssa kahestaan viikoks Dubaihin! Tervetuloo +30 ja hotellin uima-allas!


Tampere Rollin' Hosin pöyästä löytyi vielä vähän täytettä opiskelijahaalareihin. On se söpö!

Nyt mun pitäis vielä käydä koululla maksamassa vähän huvitoimikunnan laskuja, keksiä mitä tahdon pakata mukaan, käyä ostamassa adapteri ja muuta yleishyödyllistä ja ööö. En tiiä. Mut ainakin se helvatan seminaarityö on nyt palautettu välitarkastukseen, uhraan sille ajatuksia sit vasta ens viikon tiistaina aikasintaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti