maanantai 24. lokakuuta 2011

Arabian Delights

Se että päivittelen tässä just blogia jollain turhanpäiväsellä ei missään nimessä liity siihen, että yritän vältellä mun seminaarityötä. Varsinkaan kun välttelyyn ei ihan hirveesti oo aikaa - palautus on viikon päästä ja multa puuttuu yli kymmenen sivua tekstiä ja yhet kokonaiset nettisivut. Ööö. Yks kaveri repes totaalisesti mun tilanteen kuultuaan ja on nyt hyvällä mielellä omasta edistymisestään. Kiva olla iloks!
Omenatee ja taivaalliset suklaapäällysteiset taatelit on Dubain tuliaisia itelleni. Olisin ehkä mieluummin halunnu irtoteetä, mut ei niitä vaan saanu noin hienoissa rasioissa. Tossa on toisella puolella kuva Burj Khalifasta. Taatelit on Dubaissa kova juttu, tuoreena ne on tietty parhaimmillaan, mut ei nää suklaapäällysteisetkään tosiaan huonoja ollu. Menneessä aikamuodossa joutuu puhumaan, ku söin jo ton kuvassa olevan viimisen yksilön. :-( Miksen ostanu enempää!!

gif animator

Nyt mä ihan totta kirjotan vielä ainakin yhen sivun, ennen sitä en saa mennä nukkumaan. Onneks maanantaisin BB tulee niin myöhään, tässähä mulla on hyvää vapaa-aikaa melkee 2h!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti