maanantai 5. syyskuuta 2011

ihana kouvola

Pidettiin eilen poikaystävän kanssa pienet photoshootit just parhaimman ilta-auringon aikaan mun talon katolla. Todettiin ettei me oikein osata olla kameran eessä. Takana on helpompaa!


Kouvostoliitto <3

Mulla on uudet farkut, jotka on vielä niin kireet ettei meinaa jalkaan saada. Yritin olla farkkuostoksilla järkevä, ja ostaa pienimmät mitkä vaan saan päälleni kiskottua, kun venyyhän ne kuitenkin. Toivottavasti venyy... Paitakin on uus, ja puolestaan liian iso. Oli alennuksessa puoleen hintaan, jäljellä vaan kokoa L. Käytän vaikka sit vaan kotona, jos en muuten. Molempien ostopaikkana Gina Tricot.

Kouvola on paras kaupunki ikinä. Toisaalta ihan perseestä, mut oon silti menettäny sydämeni. Tää on mun koti.

4 kommenttia:

 1. Herrajumala, toi paitahan on hienoin ikinä, etsä sitä vaan kotona voi pitää :-D

  VastaaPoista
 2. Mirette: No jooo niin on, mut ku se on mulle kokoa yöpaita. :D Mut kyl mä sitä tuun varmast pitää silti jossain!!

  VastaaPoista
 3. Paita on jost hyvä tollasena isona!

  Mun tekis kans mieli tutustuu paremmin Kouvolaan. Oon kuullu siitä niin paljon hyvää ja ihmeellisiä tarinoita. Kouvolalaiset on hyvällä tavalla kreisejä!

  VastaaPoista
 4. Peps: No okei, ehkä mun täytyy uskoo teitä. :D Kouvola on vähän semmonen paikka, jolle useimmat lämpee hitaasti. Ensin se on ehkä kiinnostava, sit se on niiin tylsä ja pieni ja harmaa, ja sit siihen vasta oikeesti rakastuu. Mut kannattaa tutustua, ehdottomasti!

  VastaaPoista