keskiviikko 7. syyskuuta 2011

fisulinssi tuli kylään

Sisko ilmotti muutama päivä sitten halukkuutensa tulla Kouvolaan vähän ostoksille. Mun seurakin kelpas, kun ei ketään kaveria saanut mukaan! Minähän suostuin kaveriksi ilomielin, varsinkin kun tiesin että pääsen samalla hipelöimään sen uutta kalansilmäobjektiivia. Miten paljon hupia siitä saikaan irti!

Mun yksiö luonnollisessa tilassaan.

<3

Neliön muotonen naama on ihan jees!

Silmät ku taivaan tähdet - NIIN KAUKANA TOISISTAAN!
Mun ei pitäny ostaa mitään, etten ihan syökse itteeni vararikkoon, mut toi lappuhaalari oli liian suuri houkutus. Ja ostinpa sit vielä yhden hameenkin, kun oli niin hieno. Me happy.

4 kommenttia:

 1. Vitsi että mäki haluun fisun :'(. Itseasiassa, nyt jos saan kämpän hommattua Stadista ja kaikki muutto+raha-asiat tasoittumaan niin sitten.. no en ole viel varma järjestyksestä, aion 1. ostaa fisun 2. varata tatska-ajan. Tosin fisu pitäis saada NYT, eikä vasta perkele sittenku maa on täynnä lunta :( yhyyyyyy

  VastaaPoista
 2. toi haalari on ihana, aivan upee ja mitävielä, haluun kans!!

  VastaaPoista
 3. Äääää kalansilmä haluu-uu-uun! No, onneks oon käyttäny about kaikki tän kuun rahat tälleen kaheksanteen päivään mennessä et tuskin tarttee ihan heti ostaa.

  Silmät kuin tähdet -kuva on kyl skidisti hillitön.

  VastaaPoista
 4. Mirette: Joo, mä kans! En oo ees tajunnu haaveilla aiemmin mut nyt ku sen kans pääs kerran leikkimään... KAIKKIHETIMULLENYYT!

  Nina: Hehe, niiin on! :D H&M:ltä saa. 8)

  Riina: Mä kaaaaaaaans. Lohduttaa hirveest ku tietää ettei täs liiku nyt hetkee muut rahat ku opintotuet, ei paljo ostella mitää. :-D Opintolaina hmm...

  VastaaPoista