tiistai 20. syyskuuta 2011

Freshmeat Training Period

Vähä Roller derbyä taas pitkästä aikaa! Meinasin päivittää aiheesta jo viikko sitten treenien jälkeen, mut jätin sen onneks tekemättä ja kirjotin pitkän avautumispostauksen livejournalin puolelle. Ei ollu ehkä ihan mun päivä silloin... Polvi kipeyty niin pahasti, että kyyneleet nous silmiin, ja muutenkin fiilis omasta osaamisesta oli aika surkee. Mut nyt on taas paljon hyvää mieltä, jee!

Meillä on siis parhaillaan käynnissä neljä treenikertaa käsittävä Freshmeat Training Period, missä käydään läpi kaikkia perusjuttuja, mitä tarvii osata level ykkösen läpäistäkseen. Meitä on ihanan monta, en nyt osaa antaa tarkkaa lukua, ja luistelijoiden välillä on aika isojakin tasoeroja. Toiset on rullaillu jo kesästä asti, toiset on vasta alottanu. Nyt on kuitenkin hyvä käydä kaikki perushommat läpi, en mä ainakaan voi sanoa että osaisin jo kaiken, vaikka oonkin oikeestaan kaikkia noita juttuja ehtiny jo harjottelemaan. Neljännen kerran jälkeen pidetään sit level-testit. Parin viikon päästä voin siis toivottavasti tulla ilosena kertomaan etten oo enää freshmeat!

Kuvat on ekalta treenikerralta muutaman viikon takaa, kun sattu olee kamera mukana. Meil oli yleisönä muutama utelias tyttö, jotka sai sit toimia kuvaajina. Kiitos heille! Laitoin nää nyt mustavalkosiks, kun en jaksanu katella sitä punaisuutta/keltaisuutta/oranssisuutta mikä noissa vallitsi. Vähä haastavahko paikka valokuvaamisen kannalta toi meien parkkihalli.


Ensin kypärät päähän, suojat paikoilleen ja luistimet jalkaan.

Sit muutama pakollinen kuva Suvin perseestä.

Pushing/pulling. Tässä Suvi on päässy työntämään meien letkaa ja mä oon ihan liian pystyssä asennossa!

Luistellaan rinkiä ja pillin vihellyksestä maastoudutaan tekemään 5 punnerrusta...

...ja viis vatsalihasliikettä.

"Onks pakko jos ei jaksa?" On pakko.

Onneks en ollu kuitenkaan ainoo jolle otti vähän koville.

Tämmösen rusketuksen saa ku telmii paskasen parkkiksen lattialla.

Täs on käynnissä pupunmetsästys. Eli nappaa pupu, ja anna sitä eteenpäin aina oman joukkueesi jäsenille.

Must tää kuva on jotenki hellyyttävä. :')

Tänään treenin päätteeks muutama meistä kokeili vähän vielä vähän omia rajojaan. Level ykköseen vaaditaan nopeutta sen verran, että pystyy luistelemaan vähintään viis kierrosta minuutissa. Kestävyyttä pitäs löytyä sen verran, että saa viidessä minuutissa täyteen 20 kierrosta. Mä sain 25, joka on kestävyysrajana level kakkosessa. Oon tyytyväinen!

Askartelin viimeviikolla kypärääni nimen ja numeron nätisti vanhasta työvuorolistasta ja kontaktimuovista. Nyt takaraivossa lukee silmiähivelevän kauniisti Coco Nuts, ja sivuilla 17. En kuitenkaan vieläkään oo täysin vakuuttunut tosta nimestä. Se on kiva, mut en oo vielä ihan tuntenu sitä omakseni. Ja haluunko mä et mun lempinimi on Natsi? Kokonatsi. Se on niiiin tiedossa ettei kukaan tuu sanoo mua Cocoks, siitä tulee vaan se Natsi. :D No, katotaan.

3 kommenttia:

  1. SALLA sul on mun sims social- nimi :DDDDDD

    VastaaPoista
  2. SONJA, sul on simssis mun derby-nimi....... ku toi on päätetty jo kesäl :D

    VastaaPoista
  3. ahhaha sairasta...mä keksin sen ku tuijotin jotain kookoskarkkeja. mut hyvä nimi, ei siinä mitää :D

    VastaaPoista