maanantai 26. syyskuuta 2011

Elämäni Salla Spectrana

Vähän kuvia perjantailta, kun oltiin roller derby -tyttöjen kesken viihteellä. Osaa porukasta en ollu koskaan nähny muuten ku treeneissä, ni oli ihan uus kokemus hengailla tossa seurassa ilman kypärää, hammassuojia ja hurmaavaa hiki+parkkihallitomu -tuoksua. Ilta alotettiin äänekkäästi koutsin luota. Me Marian kanssa ajateltiin nää juhlat samalla vähän niinku tupareina, ja vietiin Riinalle rinkeleitä (Rinkeli-Riina hihihihi) ja tyrnimehua. En tiiä miks tyrnimehua..


Mul oli päällä uus hame H&M:ltä, tää on ehkä paras kuva siitä koko illalta...
Ilta jatku Riinan luota ensin Rytmi-Kattiin, jossa ihana Anni tarjos meille herrrkullista sangriaa. Tanssihaluisten toiveesta siirryttiin Red Mooniin, ja sieltä vielä viimiseks puoleks tunniks ennen valomerkkiä Rivieraan. Kolmisen vuotta täällä asuessani oon onnistunu välttämään sen paikan, mut nyt meni sit Riviera-neitsyys. Ja olihan sielläki oikein hauskaa! Oon ollu viimekuukausien aikana semmonen kotihiiri, etten ees muista koska oisin viimeks ollu baarissa oikein pilkkuun asti.

Kaikki baareilun aikana otetut kuvat oli seuraavana aamuna aika karua katseltavaa. Tai no joo, ei ne alottelupaikassa otetut alakuvatkaan (eli kaksarikuvat) ehkä ihan hirveen kauniita ollu... Jätän nyt ne kaikista rumimmat julkaisematta ja hihittelen niille mieluummin ylhäisessä yksinäisyydessäni. Mun ois varmaan sittenki pitäny vääntää mun derby-nimi siitä Sally Spectrasta, kun meillä on niin paljon ulkonäöllisiä yhteneväisyyksiä. <3Lauantaina ei onneks mitään pikkupäänsärkyä suurempaa darraa ilmaantunu (tää on joku maailman suurin ihme, olin jo ehtiny tottua ajatukseen ettei tarvi ku haistaa siideriä ja seuraava päivä menee iltaan asti sängynpohjalla) ja illalla pitiki lähtee uusiks radalle, tälläkertaa katsomaan poikakaverin ja muiden tyyppien keikkaa. Mua jännitti se varmaan enemmän ku ite soittajia, mut hyvinhän ne veti.

Kuvat 1,3,4,6 tais olla Riinalta, kiitsa! Ja kiitos tytöille hauskasta illasta!

2 kommenttia:

  1. Mun otsasuoni näyttää poksahtavan tossa kuvassa ihan just ja samantien. :--D

    VastaaPoista
  2. Suvi: no onks se ihmekään ku tommosen känniääliön vieressä joutunu istuu... :(

    VastaaPoista