tiistai 2. elokuuta 2011

PINK


Sain Riinalta lainaan tän Roller Derby Workout DVD:n. Treenin voi tehdä joko luistimet jalassa (lisäpainona), tai sit ihan vaan ilmankin. Vaikuttaa hirveen hauskalta! Luulen kuitenkin alottavani tän kanssa ihan ilman luistimia, oon sen verran huonokuntonen ja heikko rimpula. :D Laitoin DVD:n heti pyörimään, vaikken just nyt jaksa/kykene noita liikkeitä tekemään. Eilisissä treeneissä luistelin itteni niin uuvuksiin, etten jaksa vielä tänään mitään! Oon tässä tuijotellut tota DVD:tä laiskasti sohvalta käsin ja vaihtanu luistimiin vähän söpömmät nauhat. Löyty niin halvalla Robbarista, että oli pakko.


Tuhlasin rahojani kans muutamaan derby-uskottavaan vaatekappaleeseen. Meillä on lauantaina ihan ensimmäinen julkinen esiintyminen Kouvola night cruising -tapahtumassa, ni pitäähän siellä näyttää derby-tytöltä. Eli liigan väreissä mustaa ja pinkkiä. Pinkki toppi Gina Tricot, shortsit H&M ja sukkikset Lindex.


 Nää shortsit ei oo ehkä ihan parhaimmillaan henkarissa, mut hienot päällä! Näytän vaan vähän liikaa makkaralta jos vedän noi roisisti paidan päälle.. Ehkä vielä joskus.

6 kommenttia:

 1. jahas sallero oli taas blogilistan etusivulla :D hitto mäki haluun mennä derby-treeneihin. alkais vaan se kurssi nyt syksyllä. t.sonq

  VastaaPoista
 2. jaaaahas sonja se vaan blogilistaa kyttää :D kivaa et säki oot innostunu!

  VastaaPoista
 3. nojoo, vaikuttaa ainoolta mun silmissä järkevältä urheilulta :D håhå

  VastaaPoista
 4. Nonni, jossain Jyväskylän paikallislehdessä oli juttua derbystä :). Täällä porukan nimi oli muistaakseni Rollin' Ragdolls. En kyllä itse tohtis mennä moista urheilemaan, mutta sun blogin kautta on herännyt silti kiinnostus lajiin. Olis hauska mennä joskus kattomaan oikeeta peliä, kunhan laji kasvaa Suomessa. :).

  VastaaPoista
 5. Tää tuntuu olevan semmonen laji, joka imasee kyllä helposti mukaansa! Ja jossei ite pelaaminen niin kiinnosta, ni riittäähän liigoissa paljon muutakin hommaa jos vaan kiinnostusta riittää. :)

  VastaaPoista