sunnuntai 28. elokuuta 2011

Hiuskarvoja

Oon nyt ku mikäki tyylibloggaaja näiden mun postausten kanssa, mut ihan sama. En jaksa kirjottaa mitään pelkkää roller derby -blogia, kun nyt jo huomaan et asiaa ei oo niin paljon ku silloin heti alkuun. Mut nii, mul on uus tukka! JEE!

Rapunzel of Swedenistä, 50cm clip-on!

Sain nää karvat postissa jo reilu viikko sitten, mut en onnistunu saamaan omasta tukasta saman väristä vielä silloin (pidennykset oli aika paljo pinkimmät ku mitä kuvan perusteella olin kuvitellut). Eilen sit huitasin Marialta saamani pinkin hiusvärin oman punasen tukan päälle, ja sävystä tuli just oikea.Siinä ne nyt on. Ne on ihanat ja ihan liian pitkät, mut en oo vielä jaksanu leikellä. Olisin tilannu lyhyemmät, mut nää oli ainoot mitä oli tarjolla. Ja ne oli alennuksessa. Nyt oon iloinen. :-----)

2 kommenttia:

  1. Nyt näköjään jo spämmään.. mutta jotenkin näin tän sun blogin ihan uusin silmin kun se ei ole enää vaan roller derpyä, ja hyvä niin, vaikka aihe onkin kiinnostava. Pitää linkata sut blogilistalle :)
    Tukka on great. Hitto että mä haluisin myös pitkät hiukset.. ehh.. onneksi palkka parani uuden työn myötä niin voin ehkä joskus alkaa ostelemaanki jotain..

    VastaaPoista
  2. Mirette: Aww. :D Joo mä aattelin et haluun postaa ihan mist milloinki huvittaa, enkä rajata mihinkää yhtee tiettyy aiheesee. Katotaa nyt mitä tästä tulee.

    Tukkaan sijottaminen kannattaa aina, ei oo mua ainakaa kaduttanu yhtään et 100e meni!

    VastaaPoista