maanantai 29. elokuuta 2011

NON-CONTACT


Kuva: Henry Nieminen

Mua jännitti saatanasti semisti mennä Lahteen treenaa. Ei oikeestaan siks, että kokeneemmat pelaajat jyrää mut, vaan siks että oon niin huonokuntonen. Välillä tuntuu, ettei mun kestävyys oo kehittyny yhtään, mut lähtötaso oli vaan niin pahasti miinuksella ettei sieltä ihan hirveellä vauhdilla nousta.

Oli mahtavaa päästä kerrankin treenaamaan sisätiloissa (no onhan parkkihalliki tavallaan sisätila, mut tuol oli nyt PUHDASTA ja VALOISAA) ja isommalla porukalla. Kouvolan oman porukan treeneissä on ollu parhaimmillaan semmonen kymmenen henkee, eikä olla omalla porukalla kertaakaan jammailtu 5 vs. 5. Nyt päästiin sit tekee kaikenlaista jännää. Ja meillä oli kans tuomareita, jotka anto palautetta ja tuli henkilökohtaisesti jamin jälkeen kertomaan, miksi vihelsivät mut penalty boxiin tekemään kymmenen punnerrusta ja kymmenen vatsalihasliikettä. Ihan huippua. :D Kaikenkaikkiaan hyvä treeni. Oli rankkaa, hirveen hauskaa, ja tosi hyödyllistä kaikinpuolin.

Treenin jälkeen mentiin tietty mäkkäriin, ettei vaan laihtumaan päästä. Saatiin seuraksi Lahden Calvina Clown, joka btw tuntee mun pikkusiskon. Oli vähän hämmentävää kun heti kättelyssä tulee kommentti "Sä oot muuten varmasti Taijan sisko, ootte ihan samannäkösiä.". Eikä ees olla. :D

HUIPPUA. Tänään on muuten lihakset kipeenä.

2 kommenttia:

  1. tykkäsin erityisesti mäkkäri kohasta! ja toi kuva on ihana :D

    VastaaPoista
  2. nnata: haha joo, silloku prismas pidettii vähä näytöshommaa ni sieltki piti lähtee porukal hesee.. :-D

    VastaaPoista