sunnuntai 7. elokuuta 2011

Kouvola Rock n Rollers @ Kouvola Night Cruising

Eilen oltiin tosiaan rullailemassa Kouvolan Prisman parkkihallissa tuunattujen autojen seassa. Ei ihan semmonen tapahtuma, johon muuten menisin, mut oli kyllä hauskaa! Meille oli rajattu ihan oma alue, jossa luisteltiin lähemmäs kolme tuntia. Tehtiin kaatumisia, vedettiin/työnnettiin toisiamme letkassa, pujoteltiin, harjoteltiin pakassa luistelua ja niin edelleen. Ainakin lapsia kiinnosti kovasti meidän tekemiset. :D Jaeltiin ihmisille melkein 200 kpl noita flaikkuja ja nyt toivotaan, että joku ees innostuu!

Nyt hirvee pläjäys kuvia illalta. Nauroin näille viimeyönä semmosta huutonaurua, että naapurin kärttyisä mamma muistaa mua varmaan pian uudella uhkauskirjeellä.


Ryhmä Rämä. Kaikki oli pukeutunu pinkkiin, ni ainakin me näytettiin tiimiltä!
Meiän Eini oli mukana luistelemassa vasta kolmatta kertaa, mut veti silti sairaan hyvin! Toiset ne vaan on hyviä luonnostaan.
Tälle kuvalle sitä huutonaurua. TOI NAAMA!!
Marian baseballslide on aika lennokas, Netan versio näyttää vähän kivuliaalta.
Mun versio näyttää vaan vähän epämääräseltä..
Meien oli tarkotus tehä kneeslide, mut mä unohdin kesken kaiken mitä olin tekemässä ja löysin itteni vähän väärästä asennosta......
Tää on paras kuva musta koko illalta. Vilpitön kauhu!
Ja sit jakelee niitä flaikkuja hiukset liimautuneena nätisti naamaan
Ja rankan illan päätteeks Heseen syömään. <3 Ollaan me aika sporttinen tiimi kaikinpuolin. :D
Että semmosta. Kivaa oli, mut olo noissa kuteissa ei ollu kovin itsevarma siinä vaiheessa, kun ohitettiin monensadan metrin pituista jonoa sinne parkkihalliin ja sadat ihmiset tuijottaa meitä. Ne varmaan aatteli että ollaan joku wannabe-Glamourettes tai muuta vastaavaa. Luistimet jalassa tuntu vähän paremmalta. :D Spämmään varmaan myöhemmin lisää kuvia, jos saan semmosia jostain käsiini. Nää kuvat on pöllitty seuraavilta henkilöiltä: Maria M, Netta S ja Suvi V.

Meillä on nyt oma sivu Facebookissa, saa ja pitää käydä likettämässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti