sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Testissä Maxim Sports

Maxim Sportsin buzzador-kampanja on nyt tullut päätökseensä! Tuotteet on ollu mulla testissä derbytreeneissä ja -peleissä kolmisen viikkoa, ja on sieltä ne omat lempparitkin löytyny.


Superpähkinäinen Sweet & salty. Caramel uppos muhun paremmin!


Patukoita sain kolmea eri sorttia: ennen treeniä ja treenin aikana nautittava Energy Bar, ja treenin jälkeen nautittavat Recovery Bar ja After Training Bar. Näistä lemppariksi muodostui ensimmäisenä mainittu. Oon nimittäin just se tyyppi, joka monesti on lähtenyt treeneihin huonosti tai liian vähän syöneenä, ja jostain sitä energiaa on saatava. Joo, pitäis opetella syömään kunnolla. Energy Bar sisältää nopeita ja hitaita hiilihydraatteja, joten energian saanti on tasasta ja pitkäaikaista. Näitä tuun varmaan jatkossakin ostamaan treenikassiin välipalaksi.

Recovery Barin banana flavour yllätti mut positiivisesti. En oo mikään suuri banaanin ystävä, mutta toi patukka oli kyllä hyvä! Se maistui banaanisuklaalta eikä niinkään miltään hyväksi terveydelle olevalta asialta. Recovery Bar sisältää 1/3 proteiinia ja 2/3 hiilihydraatteja, joiden voimalla palautuminen lähtee tehokkaasti käyntiin ja kehon energiavarastot täyttyy.

Sit oli vielä se After Training Bar, joka on pienikokonen (35g) ja pullollaan hyvin imeytyvää maitoproteiinia! Dark chocolate on tosiaan nimensä veroinen ja tuhdin suklainen. Toimii oikein hyvin välipalanakin jos nälkä yllättää.


Palautumishommiin mun suosikki on kuitenkin patukoiden sijaan maitopohjaiset palautusjuomat. Näissä makuvaihtoehtoina on rich chocolate, smooth vanilla ja sweet strawberry. Suklaa on ehdottomasti mun valinta, vaikkakin Maximin versio olikin vähän laimeemman makuinen mitä nimen perusteella ootin. Mutta ei missään nimessä paha kuitenkaan. Vanilja maistui odotetusti ihan vaniljakastikkeelta, hyväähän se on mutta pidemmän päälle rupeis varmaan nopeesti tökkimään. Mansikkakin oli just sitä mitä ootin, makeeta ja vähän esanssista. Mut ison plussan annan tosta pakkauksesta, jossa on uudestaan suljettava korkki. Nää on muuten vähälaktoosisia, gluteenittomia ja rasvattomia.


Viimisenä ne mun eniten lempparit tuotteet, eli Hypotonic Sports Drink -urheilujuomajauhe ja Total Hydration -poretabletti. Ihan ekana nippelitieto jonka just luin Maxim Sportsin sivuilta: Vain 2% nestetasapainon vajaus elimistössä voi laskea suorituskykyäsi jopa 20%. Oon kyllä tienny et nesteytys on tosi tärkee juttu, mutta noi luvut on kyllä aika hurjia. Sen lisäks että oon huono syömään, oon myös huono juomaan. Vähän ois tsempattavaa! 

Nää veteen sekoitettavat jauheet ja poretabletit sisältää hiilihydraatteja ja mineraaleja, joita keho tarvii nestetasapainon ylläpitämiseen. Nää sopii käytettäväksi myös ennen treeniä. Varsinkin toi appelsiinin makunen poretabletti on mun mieleen. Niitä multa itseasiassa löytyi treenikassin sivutaskusta jo ennestäänkin, vaikka edellisessä postauksessa väitin että Maxim on mulle ihan tuntematon merkki. En vaan ollu tajunnu! Ehkä se johtuu näiden tuotteiden ulkoasusta, että ne hukkuu massaan siellä urheiluravinnehyllyssä. Miks ne kaikki näyttää ihan samalta?

Kaiken kaikkiaan tää oli tosi kiva kampanja ja tuotteet semmosia joita testaa mielellään! Jos kiinnostuit erilaisten tuotteiden testaamisesta, rekisteröidy Buzzadoriksi. Suosittelijaksi saa laittaa mun nimimerkin deyn, kiitos!

1 kommentti:

  1. Noi patukat on niin sairaan hyvii et vetelen niitä karkinhimooni. Ja sweet & salty vastaa vihdoin siihen et miks näitten pitää olla aina makeita, ku ei yhtää tee treenihöpnaadeilla mieli mitää sokerista. Pekonin makusta patukkaa ootellessa.

    VastaaPoista