maanantai 30. heinäkuuta 2012

Metkan Koripäivät ja muut kesäseikkailutTää viikonloppu on ollu just hyvä, semmonen kun kesäviikonloppujen kuuluukin! Ylemmät kuvat on perjantailta, kun nopeiden lonkkarisessioiden jälkeen hypättiin autoon ja ajeltiin Valkealaan uimaan. Veden lämpötila oli siedettävä, ei voi sanoa lämpimäksi, mutta polskittiin innokkaasti hyvä tovi. Tunnit kulu ku siivillä, ranta tyhjeni muista ihmisistä ja auringonlaskua oli kiva seurata rantahiekalla.
Nää seuraavat kuvat onkin sitten lauantailta. Riipastiin jengi autoon ja otettiin suunnaksi Kotka ja Meripäivät. Oon asunu Kymenlaaksossa koko pienen ikäni, muttei Meripäiville oo jostain syystä tullu raahauduttua useempaan vuoteen. Meininki oli kyllä ihan just semmonen kun muistinkin sen olevan, vaikka tällä kertaa nautinkin pussisiiderini Sibbarin sijaan ihan muissa puistikoissa. Puolilta öin ajeltiin takas Kouvolaan ja mentiin Rytmi-Kattiin, mihinkä muuallekaan. Kun yläkerran valomerkki välkkyi kahden maissa, suunnittelin kotiin lähtöä. Mut mitä vielä, taivas repes ja vettä tuli ku just sieltä perseestä, ni enpä lähtenytkään mihinkään. Ja hyvä niin! Alakerrassa rokkibaari muuttui muutaman biisin ajaksi kunnon kreisibailumestaksi, kun jengi joras tanssilattialla Prodigyn ja Lady Gagan tahtiin. Epilepsiatanssia ei voita mikään! Valomerkki tuli nopeasti sielläkin ja jengi rupes suunnittelemaan jatkoja. Tässä vaiheessa livahdin kuitenkin kotiin. Sade oli tauonnut, mutta alkoi sopivasti uudestaan kun olin noin sadan metrin päässä kotoa. Oliko ees hieno fiilis juosta kotiin kaatosateessa keskellä yötä ja nauraa ja huutaa! Oli se.


Sunnuntai mun piti viettää ihan vaan kotona, mutta ulkona olikin aika mahtavat hellelukemat ja uimaan oli päästävä. Sippolan louhokselle vei tie, eipä siitä ollutkaan kun viikko kun siellä viimeksi kävin! Kuva on napattu viikon takaiselta reissulta. Reitin ois varmaan pitänyt olla tuoreessa muistissa, mutta ajettiinpa sit kuitenkin harhaan kaks kertaa. Eipä oo oikein millään suuntavaistolla tai supermuistilla meitsiä siunattu. Toi paikka on hieno, vesi on syvää ja kirkasta. Ja siellä voi hyppiä veteen aika korkeelta. Mulle se about 2m oli aika maksimi ja jouduin keräämään vähän rohkeutta.

Kiitos kaikille viikonloppukavereilleni ja auringolle joka on suvainnut paistaa niin kiltisti monta päivää!

5 kommenttia:

 1. oo varovainen tuolla louhoksella, koska siellä on joskus ihan kamalasti lasinsiruja :( monella tutulla on tullu sairaalareissu kun on vahingossa astunu niihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon varovainen! Ihmiset on ihan idiootteja ku rikkoo jotain pulloja tonne. :|

   Poista
 2. http://nillityss.blogspot.fi/2012/08/virallinen-blogihaaste.html

  ^______^

  VastaaPoista
 3. Ooh, aika upea tyyni vedenpinta noissa auringonlasku-kuvissa! tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! Oikein täydellisen hieno kesäilta.

   Poista