maanantai 23. heinäkuuta 2012

Longboard

Jos oonki ollu ihan lapsellisen innoissani roller derbystä, ni kuulkaas ku alan kertoo vähän mun uusimmasta innostuksesta! Ei oo mua paljon rullaluistimilla tuolla kaduilla viimeaikoina nähty. Rullien päällä kuitenkin, sain nimittäin muutaman mutkan kautta ihan ikioman longboardin! Kiitos hirveesti Jesselle tästä.


Maailman siistein juttu! Rullailla katuja pitkin poikin ja antaa vauhdin vähän kiihtyä alamäkiin. Mikään super cool ja taitava kurvailija en tosiaankaan oo, mut ehkä vielä joskus. Mistään skeittihommista mulla ei juurikaan oo aiempaa kokemusta, mutta oon kyllä viihtyny lumilaudan kyydissä jo vuosia. Nyt kun tarkemmin miettii niin varmaan kymmenisen vuotta ainakin. Uutuuden viehätyksessään lonkkari päihittää tällä hetkellä kyllä snoukan ihan satanolla.


Just hyvään saumaan isoimman lonkkari-innostuksen keskelle ilmesty uutta luettavaakin, nimittäin Suvin, Kean ja Nellan Wheels like powder. Tekee aina mieli ottaa lauta kainaloon ja painua kadulle potkuttelemaan, kun noiden tyttöjen juttuja lukee. Oon myös käyttäny luvattoman paljon aikaa katsoen kaiken maailman lonkkarivideoita. Mikään ei kuitenkaan vieläkään päihitä longboard girls crewtä ja Carving the mountais -pätkää. Ihan älyttömän siistii! Kuvittelen jotain pientä nyppylää alas laskiessani näyttäväni yhtä coolilta, vaikka todellisuudessa oon just se joka näyttää Quasimodolta ja jonka tukka menee tuulessa keskijakaukselle. Mut ai että! Kumpa kesä vaan jatkuis vielä pitkään.

10 kommenttia:

 1. Kuullostaa niin tutulta! :) Ja nuitten lonkkarityttöjen videoihin en kyllästy ikinä, niitä voi kattoa aina uuestaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Oon ton kyseisenki pätkän kattonu ihan sataviissataa kertaa mut aina se vaan on yhtä siisti. :D

   Poista
 2. ihana postaus! ja tervetuloa lonkkarityttöjen iloiseen joukkoon... :)

  juuri tänään päivitin viikonlopun lonkkaririentoja: http://wheelslikepowder.blogspot.fi/2012/07/slidefest.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos! :) Älyttömät rullausfiilikset tuli taas kun luki ton postauksen, aaa!

   Poista
 3. Voi että, vielä minäkin sen lonkkarin joskus hommaan :)

  VastaaPoista
 4. no mites toi meikän kyyryselkä potkuttelu?:D tuun joku pv testaa uusiks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyh, tyyppihän meni ihan ammattilaisen elkein. ;D Tuu ihmees!

   Poista
 5. kerätäänkö kolehti,että saan oman laudan:DD periaattessa olis ehkä siihen stadiumin lautaan varaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku halpis vaan mil pääsee alkuun! Tai sit lainaat sitä Jessen lautaa ku sil on nyt uus. :)

   Poista