keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Failure


Mun suoritus tän päivän scrimmagessa........... Vihaan olla se säälittävä rääpäle jota yleisö joutuu säälimään. Vihaan toisinaan olla jammeri kun ei mun voimat riitä. Yleensä mulle jää aina peleistä hyvä fiilis vaikka saisinki kunnolla pataan, mut täl kertaa vaan vituttaa. En nyt ihan oo kamoja myymässä tai tuomariks ryhtymässä mut voi saatana! Halusin nyt vaan kertoo tän kaikille, ku ärsyttää et aina pitäis muka olla kivaa. EI OO!

8 kommenttia:

 1. Tiiän ton. Toivottavasti ens kerralla kivemmin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mä luulisin, useimmiten mul kuitenki on kivaa. <3

   Poista
 2. Voi toinen toinen <3 Et ollut huono, mut tiiän ton tunteen. Ens peliin apinan raivolla <3

  VastaaPoista
 3. Sun täytyy kasvattaa massaa, jotta sun ei tarvitse muuta tehdä kuin luistella niiden päälle. :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin kasvattaisinkin jos osaisin! Mut on luotu luikeroksi. :D

   Poista
 4. ei oo aina kivaa, välillä on tosi kakkasta kuraa! mut tuu pois sieltä kurasta, koska se ei menny yhtään säälittävästi. olin teidän joukkueen penalty trackerinä ja oli tosi hienoo, kun sen ekan semihärdellierän jälkeen teille kaikille tuli älyttömän vähän minoreita ja minuutteja ja skarppasitte hulluna ja nousitte hurjana! semmosta on parasta kattoo. tai en ehtiny kattoo kauheesti muuta kun omia papereita, mut ne paperit sano että hyvähyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tulin mä jo pois sieltä! Siit tosiaan voin kyl olla ylpee etten ollu boxissa kertaakaan vaikka oliki niin väsynyttä rämpimistä.

   Poista