tiistai 29. toukokuuta 2012

tosi kivaa tosi kivaa tosi kivaa


Näin yöllä unta että istuin jossain mäen rinteessä katselemassa kun mäen alla oli joku tapahtuma ja paljon ihmisiä. Sitten siitä mun vierestä yhtäkkiä valui joku valtava lentokone alas sitä mäkeä, liiskaten samalla kaikki ihmiset. Tän jälkeen iski vielä joku maanvyöry, joka meni siitä ihan mun vierestä ja lopulta en uskaltanut liikkua. Mun seuralaiset päätti valua mäen alas ja mä en uskaltanut. Kävin selälleni makaamaan ja yhtäkkiä kaikkialla olikin lunta ja tein oman lumimajan jonne jäin nukkumaan. Ei varsinaisesti haitannut, kun klo 7:50 postisetä päätti keskeyttää mun unet. Juoksin onnessani avaamaan ovea, kun aattelin että sieltä se meien Wreckless-kimppatilaus täynnä derby-sälää nyt sit saapuu. Mut se olikin poikien reffipaitatilaus! Kiva oli sekin, avasin paketin heti omin lupineni ja sovitinkin Laurin paitaa. Hienot on! Menin sit koneelle ja ehdin just voivotella joukkueen ryhmächatissa että tulispa se Wreckless-tilauskin tänään, ja sit ovisummeri soikin. Ja sieltä se tuli, jeeee!Mä tilasin uudet polvarit ja kyynärsuojat, koska vanhat on ollu käytössä jo vuoden ja sen kyllä huomaa. Turun scrimmagessa tuomarikin kommentoi, että kyynärsuojat on jo löystyneet mulle ihan liian isoiksi. Tottahan se oli! Sen lisäks niistä rupes jo saumat repsottamaan ihan huolella. Ja se haju.... Mut joo, tilasin kaikki suojat tota 187-sarjaa, rannesuojat päivitin jo tossa vähän aikaisemmin. Noi kyynärsuojat on IHANAT, jotenki tosi kivan tuntuset päällä ja kivan siron näkösetkin. Polvisuojista en taas tykänny yhtään, en ees tajuu miks tilasin ne kalliimmat pro-suojat kun ne on ihan valtavat muhkut. Tiesinhän mä sen etukäteenkin, mut en tilausvaiheessa tainnu vaivautua käyttämään aivoa yhtään... Kyllähän niihin tottuis, mut ei nyt ees huvita tottua. Myyn ne eteenpäin ja ostan jotku normaalit pienet!


Lisäks sain kaikkee kivaa pientä sälää, kuten uuen skate toolin, parit kengännauhat, toe capsit (tilasin tämmöset itseasiassa Swedevixiltä jo joskus aikojen alussa mutten koskaan saanut niitä ja lopulta vaadin vaan rahani takasin...), spacerseja... Uusi sälä tekee iloiseksi! 


Tulee tod.näk. tunti turpaan kun julkaisen tän kuvan... Mut on niin kivaa kun saatiin pojille paidat ja on ne niin hienot ja oon innoissani. Niin ja kaikille meien superfaneille (tiiän että semmosia on olemassa jossain) tiedoksi, että fanituspaitojakin ois tulossa ihan näillä näppäimillä, ehkä jo tällä viikolla!! Eihän täs pysy enää pöksyissään ku on nii paljo kaikkee kivaa.

2 kommenttia: