torstai 19. tammikuuta 2012

Into


Mulla on ihan älytön treeni-into päällä. En ois koskaan ikinä voinut uskoa, että innostun joskus irtaantumaan tietokoneelta urheillakseni ees murto-osaa tästä määrästä, mitä oon nyt esimerkiksi nää viimiset puolitoista viikkoa vedelly. Ja mä en ois varmaan koskaan ikinä löytäny tämmöstä innostusta ilman Roller derbyä. Haluan treenata, jotta olisin parempi pelaaja. Ja siinä samalla oon myös tajunnut, että kyllä se sopivasti lihaksikas kroppa vaan olis aika paljon kivempi kun se löysempi versio johon oon tottunut.

Sain taas muutaman ilmaisen treenipäivän Lady Linelle, ja maanantaina kävinkin testaamassa ekaa kertaa BodyCombattia. Puolen tunnin raivokas hyppiminen, potkiminen ja mielikuvituskaverin hakkaaminen sai kyllä aika kivasti hien pintaan. Viimisillä minuuteilla aloin jo nähdä tähtiä. Siihen perään vielä tunnin BodyBalance, jota testasinkin kertaalleen jo marraskuussa. Tällä kertaa koville otti vatsojen sijaan selkälihasliikkeet. Seuraavana päivänä oli tosi kummallinen fiilis jossain tuolla lapojen välissä. Lisää semmosia fiiliksiä mulle!

Kävin myös ostamassa mun ihan ekan oikeen salikortin, ettei noi ilmaiseksi saadut treenipäivät lopu ihan kesken. Ensi viikolla mulla on saliohjaus ja saan ihan oman saliohjelman. Jännittää! Oon käyny kuntosalilla joskus lukion liikkatunneilla, silloinkin vaan pyörimässä ujona vähän ympyrää kun en tiennyt mitä milläkin vempeleellä tehdään, enkä kyllä ollu järin kiinnostunutkaan. Toivon todella että tää syttynyt kipinä ei ihan nopeesti tästä sammu. On tässä nimittäin niin siistejä derby-juttujakin tiedossa, että pakko päästä kuntoon! Kuntosalin lisäksi aion käydä myös ryhmäliikuntatunneilla, mut vähän pelottaa jos ne on paljon haastavampia kuin Lady Linen versiot... Miten esimerkiksi selviän tunnin mittaisesta BodyCombatista?

Roller derbystä vielä sen verran, että nyt puolen vuoden jälkeen on jo paljon vaikeempi huomata oppineensa uusia taitoja. Mutta sen mä tossa tajusin, että oon tainnut viimeinkin oppia kaatumaan polvelle! Heittäisin mielelläni lopullisesti hyvästit niille kyyneleitä silmiin kirvoittaville perselennoille, mut oon jo tyytyväinen nyt kun en lennä perse edellä maahan enää läheskään joka kerta joutuessani keskelle pelitilannetta! Hurraa!

HeiaHeia näyttäis kivemmalta, jos siellä ois Roller derbyä enemmän kuin kerta viikossa, mut treenitilojen puutteessa piti nyt tyytyä vähempään. Ensi viikolla saadaan meidän vanha treenipaikka takasin, kun tytöt onnistuneesti vakuuttivat koulun rehtorin meidän vaarattomuudestamme. Lisää hurraa-huutoja!

3 kommenttia:

 1. Mäkään en oo oikeestaan koskaan aiemmin elämässäni harrastanu liikuntaa, mutta nyt oon muutaman kuukauden ollu kuntosalin jäsen ja käyn 3-4 kertaa viikossa eri ryhmäliikuntatunneilla. Oon jäänyt koukkuun :D Ja kyllä sä selviät tunnin bodycombatista, koska mäkin selviän! :) Välillä kannattaa ottaa vähän rauhallisemmin jos tuntuu ettei enää jaksa.

  VastaaPoista
 2. vitsi salla mikä himoliikkuja oot :D innostat muaki!

  VastaaPoista
 3. Jonna: Kiitos tsemppauksesta! Täytyis uskaltautua kokeilemaan. :)

  Nina: Katotaan miten kauan tätä kestää. :D Mut tosi kiva jos innostan, jee!

  VastaaPoista