keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Whip It

Tänään treenattiin. Tähän asti treenit on ollu aika sellasia vapaamuotosia, yleensä meitä on yhtäaikaa paikalla yhen käden sormilla laskettava määrä, ja kaikki sit tekee vähän omia juttujaan riippuen siitä, kuinka paljon on ehtiny jo treenailemaan. Eli mun treenaukset on ollu jarrutuksia, kaatumisia, crossovereita ja semmosta perus omiin välineisiin tuntumaa ottamista. Tänään meitä oli kuitenkin paikalla suorastaan paljon, yhdeksän jos oikein laskin (mukana myös vahvistukset kummastakin Helsingin liigasta!). Riinahan sit veti koko porukalle jo ihan semmosen oikeen treenin! Luisteltiin letkassa, pujoteltiin, harjoteltiin vähän pakkaa (se asetelma, jossa sit oikeessa pelitilanteessa ollaan) ja kommunikointijuttuja ("asshole tulee insidesta!! tulee keskelle, KAATUU!") ja sit vielä kaiken kruunuks vähän whippejä, joissa siis annetaan toiselle luistelijalle vähän lisävauhtia. Ja mä kyllä huomasin, etten tosiaan oo mitään liikuntaa ennen harrastanu. Meinas ottaa vähän koville. Mut oli kivaa ja opin taas valtavasti uusia juttuja!


Treenin jälkeen paineltiin parin tyypin voimin Rytmi-Kattiin syömään pyttipannua. Tuolla on nyt kevään/kesän aikana tarjottu asiakkaille ilmaseks eka lettuja, sit makkaraa ja nyt sit spydärit. Voiko olla mitään siistimpää baaria!

Sari toivoi luisteluvideoita ihan musta itsestäni, mut ei oo nyt valitettavasti semmosia vielä esittää. Poikaystävä kuvaili meistä kyllä parit videot tossa ehkä viimeviikolla, mut ne nyt ei ehkä oo ihan sitä mitä haluun kaikille esitellä. :D En uskaltanu niissä vielä ees kokeilla crossovereita. Ehkä jos huomenna muistais kaivaa sen kamerankin sieltä laukun pohjalta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti