sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

lätkäjätkät

Jou! Viimesimmät treenit oli keskiviikkona, Sarkokan kaukalolla jälleen, niinku tosta aiemmin postaamastani videosta voi päätellä. Siellä on niiiin paljon kivempi olla, kun ilma on sata kertaa raikkaampaa kun parkkihallilla. Tällä kertaa meillä ei ollut ketään kokeneempaa luistelijaa meitä valmentamassa, mut saatiin tehtyä jotain ihan omin voiminkin. Harjoteltiin eka toestopeilla kipittelyä ja jarrutuksia. Sit luisteltiin letkassa ja pujoteltiin. Suvi muisti kans joistain aiemmista treeneistä semmosen pushing/pulling -jutun, jossa ollaan letkassa ja pidetään toisista vyötäröltä kiinni. Muut letkassa ottaa iisisti ja vaan hengailee, kun letkan eka vetää koko porukkaa perässään. Ja toisena variaationa semmonen, että letkan viiminen työntää koko porukkaa eteenpäin. Tehtiin sit tota muutamat kierrokset ja kyllä tuntu jaloissa ja persuksissa!

Olisin halunnut treenin jälkeen luistella kotiin, mut jalat alko olee jo Marian luokse päästyämme niin vetelinä, etten ois ikinä selvinny viimistä ylämäkeä kotiin asti. Kiinnostais kyllä harrastaa tota matkaluistelua enemmän! Täytyis vaan löytää semmosia katuja, joissa ois silee asfaltti eikä mielellään mitään mäkiä...
Välillä ehti kans vähän poseeraa kameralle. Tuli kyllä todettua, että kannattais vaan jättää se kamera suosiolla kotiin. :D


Seurana meillä oli jotain lätkäjunnuja, joiden treenien pitäis mun mielestä olla tiistaisin ja torstaisin, eikä suinkaan keskiviikkosin. Mut eipä siinä, hyvin me mahduttiin kaikki tonne.

Oon muuten viikon päästä sunnuntaina lähössä Lahteen kattomaan ekaa kertaa ikinä roller derbyä! Harjotuspeli se vaan on, mutta kuitenkin. Saattaa olla että joutuu ihan hommiinkin siellä, kun kaikenlaisia toimitsijatyyppejä noihin aina tarvii. Mut JEE joka tapauksessa!

/ Poistin vahingossa kaikki kuvat tästä blogista. :D Osa on nyt palautettu, saa nähä palaako ne loput ikinä.

2 kommenttia:

  1. Sulla on kiinnostava blogi, jota oon kytännyt jo jonkin aikaa. Pälätän myös mun miehelle tästä ja käsken sen tulla kattoo noita videoita :D. Näin myös yks päivä, kun joillain oli ihan selkeesti derbyharkat meidän kylil. Hauskankuuloinen laji!

    VastaaPoista
  2. izzie: Voiii kiitos, tosi kiva kuulla! Uusia seuroja syntyy kokoajan lisää ympäri Suomee, kohta tätä voi harrastaa jo aika monessa kaupungissa. :) Ja on kyllä semmonen laji mikä tempasee helposti mukaansa!

    VastaaPoista