torstai 28. heinäkuuta 2011

Hit me hard!

Tänään harjoteltiin ihan ekaa kertaa hittien antamista. Eli vähän niinku taklauksia. Säännöissä on tarkkaan määritetty että millä osilla vartalosta niitä hittejä saa antaa ja mihin kohtiin. Eli kaveria saa töniä kylkiin ja etupuolelle, ei päähän, selkään eikä jalkoihin. Ja käsien ja kyynerpäiden käyttö on tietty kiellettyä. Alotettiin harjottelu turvallisesti ilman luistimia.


Bree selitti mikä on homman nimi ja näytti Mimin kanssa mallia. Ja sit hommiin!Viimisessä kuvassa Anni löylyttää mua taas. :D Näyttää just siltä, että oon lentämässä kaaressa maahan. Mut ihan pystyssä me vielä näitä treenatessa pysyttiin, eri juttu voi olla sit kun aletaan tehä näitä ihan tositilanteissa luistimet jalassa. Vähän pelottaa.. Mun takapuolikin on vielä ihan jumalattoman kipeä siitä tiistaisesta asfaltin kyntämisestä, piti vähän pepputaklauksia harjotellessa koittaa varoa sitä.

Siirryttiin sit vielä näien puuhien jälkeen parkkihallille luistelemaan. Otettiin parit viestijuoksut tai siis -luistelut ja muutama harjotusjamikin. Vaikeeta se on, mutta kokoajan oppii kyllä uutta. Haluisin osata ja uskaltaa luistella kovempaa.


Hit me baby from Salla Koskinen on Vimeo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti