perjantai 5. heinäkuuta 2013

Derbypäivitys

NO MOI! Oon ollu vähä blogitauolla, melkein jo menin ja poistin koko paskan, mut ihan hyvä etten kuitenkaan. Olisin halunnu alottaa ihan uuden blogin, mut en oo keksinyt MITÄÄN ees semisti järkevää nimee tai osotetta, ni jatketaan nyt sitte täällä vanhassa ja semisti nolostuttavassa. Ihan sama. Koitin päivittää ees ulkoasua jotenki miellyttävämmäks, mut kun jonku naurettavan taustavärinkin kanssa sai tapeltua pari tuntia, niin ei hirveesti enää jaksanu inspata ton bannerin kohalla. IHAN SAMA! En välitä. Kissal, duckfacel ja luistelumatkaani maailman eniten ärsyttäneil kävyil mennään sitte.

Lupasin viimeks derbyaiheisen päivityksen, ni tästä tulee nyt semmonen. Tiivistetty versio kaikista jutuista! Toukokuussa oli SM-turnaus Lahessa, kohdattiin siellä iso ja pelottava Turku. Tiedettiin et ne on kovia, mut kyllä ne pääs silti vähä yllättämään. Siis ne oli ihan älyttömän kovia! Mulle jammerina ehkä vaikein peli koskaan, ne lihamuurit oli vaan ihan läpäsemättömiä. Saatiin me sit muutama pistekin tehtyä, mut lopputulos oli selkee 280 - 89. Kiitos Turku, se oli joka tapauksessa tosi kiva peli! Kiitos myös Lahdelle järjestelyhommista, toi Salpausselkähalli on kyl aika mieletön paikka tämmösille tapahtumille.

© Sami Lindfors, lisää kuvia pelistä täällä.

Kesäkuussa pelattiin taas Suomi Cupia, ja Kouvola pääs ekaa kertaa koko kulhon aikana hengähtämään ja asettamaan persauksensa mukavasti katsomon puolelle. Kesäklassikko järkättiin nyt jo tokaa kertaa Väinämöisen kentällä. Viime vuonnahan me osallistuttiin lämppäpeliin sekajoukkueilla Lahti+Kouvola vs. Turku+Tampere. Nyt siellä kohtas ensin Lahti ja Turku, ja sen jälkeen jännättiin KRR:n ja HRD:n taistelua. Missattiin meidän seurueen kanssa aika siivu ekan pelin ekasta puoliskosta, mutta Turkuhan siellä mätti taas pisteitä hurjalla vauhdilla ja pisti Lahden jammerit koville. Turku voitti pistein 326 – 109 ja nappas siinä samalla hienosti Suomi Cupin kolmossijan haltuunsa.

Toka peli oli sit se jännittävistä jännittävin, kun vastakkain oli ne Suomen kovimmat, eli Helsingin jengit. Viime vuonna voiton vei HRD, nyt ei oikein voinu veikata miten tulis käymään. Peli olikin ihan supertasainen, erätauolle taidettiin mennä oikein tasapisteissä, mikä on melko harvinainen tilanne. KRR:n jammerit oli tosi hienoja ja vikkeläjalkasia, ja niinhän siinä sitten kävi että KRR voitti, 235 - 203.

Tän pokaalin nimi on Friidu. © Carlos Marko-Tapio, derby.pictures.fi.Kesäklassikon jatkoista varmaan riittää, jos kerron että seuraavana päivänä kärsin yhdestä elämäni hirveimmästä krapulasta. Että jos näit jonku tyypin oksentamassa vettä keskellä Töölöä, ni se olin mä vaan sitte. Yyyyyh. 

No, sit kesäkuun lopussa oli vielä Pride-viikon oheen järkätty näytöspeli Helsingin Narinkkatorilla, oikein paraatipaikoilla! Meitä lähti Kouvolasta autolastillinen sinne pelaamaan. Meillä oli aika isot joukkueet, sekasemmoiset siis, ja peliaikaa vaan 2x20min. Hirveen montaa kertaa ei siinä ajassa radalle ehtinyt, mutta niissä vähissäkin sai kyllä tehdä töitä, oli mun mielestä aika raskas paikka luistella nimittäin. Mut hauskaa oli! Meidän musta joukkue hävis vähän, lopputulos tais olla 134 - 159 valkosille.

© Carlos Marko-Tapio, derby.pictures.fi.
Siinä ne sit olikin! Seuraavaksi ois tarjolla näytöspeliä Savitaipaleella tän viikon lauantaina 6.7. klo 13. Jonni Myyrän tie 3, Savitaipale. On niin hauska osotekin tolla mestalla, et eihän kukaan voi jättää tätä väliin. Siellä me siis pelataan ensin Kallion B/C:tä vastaan, ja sit toisena pelinä vielä Porvoo vs. Joensuu. Ja erämökkijatkot, tietysti.

Toinen näytöspeli on ihan Kouvolan maaperällä 20.7., fb-eventti löytyis täältä. Meillä on superhyvä B-tiimi, joka pelaa tuolloin Lahden B:tä vastaan. Ite oon menossa töihin, vähänkö harmittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti