maanantai 18. helmikuuta 2013

invalidikerho

Elämää kipsin kanssa takana nyt 2/4 viikkoa. Kumma kyllä alan tosissani kaipailla luistimille vasta nyt, muutaman viikon luistelutauko tuntuu jo niin tutulta jutulta sen mun järkyttävän yskäjutun jälkeen. Mut ihan laakereilleni (ehhehe) en oo kuitenkaan jääny makaamaan, vaikka ne luistimet onki jääny naulaan (no oikeesti ne on edelleen siellä treenikassissa edellisen kerran jäljiltä, hyi mua)!


Toi lauantai oli ihan paska päivä. Mua otti niiiiin päähän että itkin ku pieni vauva siellä päivystyksessä. Mut oikeestaan sen jälkeen oon ollu ihan ok tän asian kanssa, vaikka tietty mua harmittaa kaikki missatut tunnit luistimilla. Ja etenkin toi juuri päättyny bootcamp Helsingissä, siellä oli ihan maailmanluokan huippuvalmentajat ja mulla oli jo lippukin. Mutta ei se onneks hukkaan menny, kun meiän oma Linda pääs mun tilalle!

Korvaavana treenimuotona on nyt sitten toiminu kuntosali! Meillä on ollu oikein invalidikerho koossa, kun Rosvolla oli myös käsi kipsissä sen tammikuisen SM-pelin jäljiltä. Se onnekas pääsi kipsistään just männäviikolla eroon, mut ehkä voin silti kelpuuttaa sen mun saliseuraksi vastaisuudessakin. Salilla oon luonnollisesti keskittynyt nyt ala- ja keskivartaloon.


Mun derbysisko (no jos on sama sukunimi ni sukulaisuussuhdehan on varma) Dominå KRR:stä kävi vetämässä meille sunnuntaitreenit viikko sitten. Ja olihan niitä kalliolaisia paikalla muitakin. Ja kotkalaisia myös. Olin just kirjottamassa kuinka ihanaa oli treenata tällä ihanalla isolla ja sekalaisella porukalla, mut sit tajusin että enhän mä mitään treenannu, katsoin vaan! Mut siis ihanaa oli. Paitsi se kun Riina murjo pikkusormensa (ällötysvaara). Mut saatiinpa invalidikerhoon taas uus jäsen.


Tosta ninja turtlesia muistuttavasta kuvasta mulla ei oikein oo mitään sanottavaa. Olin opiskelijabileissä. Ne oli SINKKUBILEET! Hahhah. Punanen nauha piti liialliset ihailijat loitolla. Ilman sitä ois varmaan ollu vientii.

Mikä tässä hommassa on kaikken eniten perseestä? No se muovipussien kanssa pelleily joka kerta kun pitää mennä suihkuun. Tekis mieli lopettaa suihkussa käyminen kokonaan. Facebookissa heräsi jo keskustelu kohtalotoverin kanssa shampoon pursuttamisesta. Kummalla kädellä? Mihin? Ekalla suihkukerralla meinas mennä sormi suuhun tän asian kanssa, ja jouduinkin kutsumaan apuvoimia paikalle. Nyt käsi ei onneks enää oo kipee, joten pystyn hoitelemaan putelit ja purnukat sillä. Kaikenlaisia ongelmia sitä kohtaaki ykskätisenä.

Onks sulla ollu joku raaja kipsattuna? Kuinka nopeesti se palautu toimintakykyseks kipsinpoiston jälkeen? Kyselee nimim. hätääntynyt 89 (ehdin olla kipsittömänä vaan kaks viikkoa ennen meidän seuraavaa SM-peliä).

1 kommentti: