lauantai 4. helmikuuta 2012

Seriously, smell this!


Jospa alotetaan tällä ihan loistavalla videolla, johon kiteytyy aika hienosti tää derbyelämä. Te ette oikeesti voi ees kuvitella miltä suojat haisee kun niihin on hikoiltu monia monia moooonia tunteja. Ja sit hei, mä oikeesti näytän aika usein derbykuvissa just siltä etten tee siellä mitään. Tai että teen jotain mitä mun ei pitäisi tehdä. Että ihan naulan kantaan osuttu kyllä tolla videolla! Untag, untag, untag!

Tässä ois nyt pari kuvaa Tampereen minibootcampilta, joka järjestettiin tossa viikko sitten, 28.1.2012. Valitsin luonnollisesti ne kuvat, joissa eniten vaikuttaa siltä että teen jotain.

Jammerina. Iines Rankka näköjään yrittää lyödä mua nyrkillä. Kuva: Katri Kallio.

Pivottina. Ainakin näyttäis siltä että taistelen!

Vähän juoksukisaa. Ei näytä kovin vakuuttavalta, mutta ainakin yritin. :--D

Oli tosi hauskaa päästä pelailemaan taas kunnolla. Aika hyvin siinä putoo maan pinnalle ku pelailee kokeneempien tyttöjen kanssa. Jos omissa treeneissä jammerin hommat tuntuu helpoilta, niin ne ei todellakaan tunnu siltä missään oikeessa pelissä! Huhhu. Mut noista oppii aina hurjasti. Seuraavaa bootcamppia odotellessa! Onneks semmonen on jo kolmen viikon päästä, tällä kertaa Helsingissä.

Mun kaikki postaukset liittyy nykyään derbyyn, oon pahoillani jos täällä pyörii joku jota kiinnostaisi ennemmin joku muu aihe. :D Ei mulla oo muuta elämää! Aattelin aloittaa Miretten blogista bongaamani kuvahaasteen, mut oon näemmä hukannut mun järkkärin laturin. Perkele.

Jälkimmäiset kaksi kuvaa on jonkun lahtelaisen ottamia, kiitos sinne! Lisään nimen näihin jos joku kertoo sen mulle?

2 kommenttia:

  1. Uuh. Mekin ollaan Oulusta tulossa Helsinkiin kolmen viikon päästä bootcamppailemaan. Ja meitä katellessa ei sit todellakaan tarvitse palailla maan pinnalle. Ollaan nimittäin niin aloittelijoita kuin mahdollista :) Mut sitäkin innostuneempia!

    Niin ja mua ei ainakaan haittaa, että kirjoitat vaan derbystä. Sais olla enemmänkin tällaisia blogeja :)

    VastaaPoista
  2. babooshka: No mutta hei, huippua! Se bootcamppihan on nimenomaan tarkoitettu uusille. :) Ihan mahtavaa päästä näkemään tyyppejä kaikista uusista liigoista, en malttais oottaa! Ja kiitos oikein paljon kommentista!

    VastaaPoista