sunnuntai 30. joulukuuta 2012

2012

Tammikuu ja vuosi 2012 aloitettiin Rytmi-Katissa, jossa oltiin joukkuetovereiden kanssa tarjoilemassa piparia ja skumppaa. Oiskohan tää ollu eka, tai ainakin ihan niitä ekoja joukkueen edustuskeissejä.

Riina, Heini, Eira ja miä.

Olin myös ekaa kertaa bootcampilla. Ja siinä samalla ekaa kertaa ulkomailla roller derbyn takia. Eli Tukholman bootcamp! Siellä meitä valmensi mm. Mad Maloony ja Swede Hurt, ja taisin oppia sen viikonlopun aikana aika paljon. Tuli myös pelattua ihan eka scrimmage, tai oikeestaan kaks! Kohta vuosi siitä kun oikeesti pelasin ekaa kertaa, oi oi! Postaukset Tukholman meiningeistä tässä ja tässä. Tammikuun lopulla oli vielä Tampereellakin bootcampin tynkää, ja lisää pelaamista.

Tukholman valtava messukeskus, jossa meillä oli treenitilaa kahden radan ja kokoushuoneen verran.
Pikkupirpanat! Rulla Taalasmaa, Iines Rankka (josta sittemmin tuli mun vaimo ja joka perkele meni ja muutti Helsinkiin BUHUUU), Kawasari ja meitsi. Quadracer oli myös mukana, mutta edistyneempien ryhmässä.

Helmikuussa oli vuorossa lisää bootcamppia, tällä kertaa Helsingissä, kun KRR järkkäsi leirikoulun. Tanssittiin Thrilleriä rullaluistimilla, tehtiin huikeen hieno ihmispyramidi, juhlittiin, ja treenattiin tietty ku hullut. Oli ihan huikeeta, vaikka yks häpeällinen luovutushetki onkin jääny mun mieleen kummittelemaan varmaan ikuisiks ajoiks.

Maaliskuussa oli Kouvolan ihan eka scrimmage, joka pelattiin meien parasta kaveria Lahtea vastaan. Oltiin kaikki ihan kuistikolla, mutta opittiin paljon. Sain MVP-diplomin ja olin niiiiiin onnellinen. Loppukuusta päästiin taas pelaamaan, tällä kertaa HRD:n tuoreimpia pelaajia vastaan.


Huhtikuussa lähdin perheen, muutaman muun sukulaisen, ja yhden kaverin kanssa Ylläkselle. Monen monta tuntia lumilaudalla ja jokunen hiihtoladullakin - ekaa kertaa vuosiin! Hiihtäminen oli paljon kivempaa kun muistin tai kuvittelin sen olevan, ja päätinkin että seuraavana talvena teen sitä enemmän. Loppukuusta oli myös yks aika täydellinen päivä, kun korkattiin Kouvolan keväiset kadut matkaluistelun merkeissä.


Mun Lauri ekaa kertaa rullilla, tais olla 16.4. Nyt se on jo vaikka kuinka etevä ja ahkera tuomarismies.


Toukokuussa oli tiedossa lisää derbyä ulkomailla, kun lähdin Joku Turku HC:n kanssa ottamaan mittaa Barcelonan tytöistä. Aivan superhyvä reissu, ja pelikin voitettiin. Ja se oli mun eka boutti! Siihen kaupunkiin täytyy vielä joskus päästä takas. Reissupostaukset tässä ja tässä. Myöhemmin saman kuun aikana scrimmattiin Kouvola vs. Turku ja otettiin kunnolla köniin.

Joku photobomber, Jesse, Heini ja minä.
Lerssikasa Turussa.

Kesäkuussa tehtiin mm. spontaani kesäretki Kotkaan ja Haminaan, vietettiin superia juhannusta isolla porukalla Savitaipaleella ja pelattiin derbyä Kesäklassikossa. Tossa pelissä koin ihania onnistumisen tunteita, se tais oikeestaan olla eka semmonen peli jonka jälkeen koin onnistuneeni. Ja jonka jälkeen aattelin että mussa ehkä kuitenkin on ainesta jammeriksi.

KRnR <3 KRR, juhannus!

Heinäkuussa tais tapahtuu paljon kaikenlaista! Innostuin lonkkarimeiningeistä ja sain parin mutkan kautta oman laudan. Aluks oli tekemistä että pysyin Jessen ja Sailan perässä, mut opin nopeesti ja laskin vähän mäkiäkin, enkä kaatunu ku kerran! Sit me käytiin Tykkimäessä, johon matkustettiin kaupunkijunalla. Ja oli Kotkan meripäivät. Ja tän lisäks ihan hirveesti derbyy, nimittäin 7.7. Savitaipaleella pelattiin Lappeenrantaa ja paria Lahtiextraajaa vastaan. Pelin jälkeen oli ihan huiput jatkobileet juhannuksesta tutuksi tulleella metsästysmajalla. Sit oli pari mixed scrimmagea, Joensuussa Ilosaarirockin yhteydessä toinen, ja Helsingin Suvilahdessa toinen. Helsingin keissi ei menny multa ihan putkeen, ja se vähän otti päähän silloin.

Ilosaaripyrtsi.

Lehtomäki Laundromats (ELI MEIEN LONKKARIJENGI) Lahes!

Elokuun alussa matkustin Kaisan kanssa Tampereelle katsomaan Red Hot Chili Peppersiä. Oli superhyvä keikka. Myöhemmin samassa kuussa oli Kouvola vs. Maailma, jonka järkkäämiseen käytin paljon aikaa ja hermojani. Vuoden korkein stressitaso oli siinä muutamaa viikkoa ennen tota tapahtumaa. Onneks se kuitenkin onnistu ihan täydellisesti! En ite ollu pelaamassa, vaan harjottelin ekaa kertaa bench coachin hommia.

Miä ja Kaisan RHCP-tissi.

Kouvola vs. Maailma


Syyskuussa mun kesätyöpaikasta tuli mun ihan oikee työpaikka. Osallistuin ekaa kertaa ikinä rapujuhliin, jotka oli hulvattomat, vaikka vähän larppaamiseks menikin. Ja tietty myös roller derby -rintamalla tapahtui - Team USA kävi vierailulla Helsingissä. Bootcampille mulla ei ollut varaa osallistua, mutta jo siitä niiden pelaamisen katsomisesta sai paljon irti. Ei riitä ylistyssanat.

Lokakuussa Kouvola pelas ihan ekan bouttinsa, joka mulle oli toinen laatuaan. Vastukseks saatiin kovatasoinen Helsinki Roller Derbyn kotijoukkue Hurtta Lottas. Voitto jäi aika kaukaiseks haaveeks, mutta koin voittaneeni ite itteni kuitenkin. Olin Kouvolan best jammer ja niiiiiin tyytyväinen!

Lämmittelyt Hurttapeliin, hahhah...

Marraskuussa Kotkan ja Porvoon ahkerat järjesti scrimmagen tuoreemmille harrastajille mun kotikaupungissa Haminassa. Olin taas penkkihenkilönä ja muistelin siinä samassa vähän aikoja jolloin tanssahtelin wanhojen tanssit siinä samaisessa liikuntahallissa. Sit meillä oli joukkueen pikkujoulut, teemana ugly sweater. Loukkasin siellä semisti mun polven, mut pelasin kuitenkin Lahdessa mixed scrimmagessa viikkoa myöhemmin. Sen jälkeen tulinkin sitten kipeeks... Kuun lopussa täytin 23. Ja kipeilemiseni takia jouduin Kouvola vs. Lahti -scrimmagessa olemaan bench.

Miä ja Riina Haminassa benchaamassa. :D


Joulukuu on mennyt kokonaan sairastaessa, ja sekös mun hermoja on kiristänyt. Pisin treenitauko koko mun derbyuran aikana! Meillä oli scrimmage Tamperetta vastaan, mutta osallistuin lineup managerina. Näin myös Helsingissä ekaa kertaa ikinä miesten roller derbyä! Joulun vietin perinteisesti äidin helmoissa Haminassa, ja uusi vuosi otetaan huomenna vastaan oikein kunnon kotibileissä täällä meillä!

Yhteenvetona: Teinkö vuonna 2012 jotain, mikä ei liittyisi roller derbyyn tai roller derbyn kautta tutustumiini ihmisiin? No tein, mut aika vähän. Sain kesällä Facebookissa johonkin kuvaan kommentin, että onko mulla ketään oikeita kavereita, vai onko kaikki roller derby -ihmisiä. Täytyy sanoa, että ne derbyn ulkopuoleiset ihmiset on laskettavissa nykyään varmaan yhden käden sormilla. Mut mun joukkuetoverit on mun ihan oikeita kavereita, ja tosi hyviä semmosia. <3 Kiitos tästä hienosta vuodesta, jonka oon saanu viettää teidän kanssa Kouvolassa, Lappeenrannassa, Lahdessa, Joensuussa, Haminassa, Kotkassa, Helsingissä, Turussa, Tampereella, Tukholmassa, Barcelonassa ja missä vielä!

Ensi vuodelta toivon ihan vaan semmosta, että saisin olla terve. Ja lupaan syödä enemmän! Ja kirjoittaa enemmän blogiin myös.

2 kommenttia:

  1. Ois niin siistiä kokeilla joskus derbyä! :) Minulle vinkattiinkin, että Helsingissä on joksus sellaisia tapahtumia, missä lajia pääsee kokeilemaan liittymättä mihinkään joukkueeseen, joten ehkäpä osallistunkin sellaiseen joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi! Helsingissä on kaks jengiä, Helsinki Roller Derby ja Kallio Rolling Rainbow, kannattaa seurailla vaikka Facebookissa. :)

      Poista