maanantai 18. kesäkuuta 2012

Lahdistoliitto vs Turpere

Lauantai oli ihanan aurinkoinen kesäpäivä! Hyvään saumaan osu siis Kesäklassikko, joka järjestettiin säävarauksella ulkokentällä Töölössä. Tapahtuma alkoi maakuntien taistolla, jossa mittaa toisistaan ottivat Lahdistoliitto (Lahti + Kouvola) ja Turpere (Turku + Tampere). Sain naamani punaiseksi jo alkulämmittelyssä, kun aurinko porotti niskaan, mutta loppujen lopuks pelaaminen tuntuikin yllättävän hyvältä, ei helteet haitannu!

Olin aika paljon jammerina, ja sekös mua etukäteen jännittikin. Jotenkin toi luotto omiin taitoihin ei koskaan oo ihan huipussaan just ennen peliä...

Tuomarijengissä mukana myös Kouvolan Antero Kontrol.

Turun ihana Punk Skunk jammaa ja Ysi Musta valmistautuu niittaamaan!

Rinkeli.

Joku punanaamajammeri päässy takaa-ajo puuhiin!

Mahtavat blokkausilmeet ja tissien kähmimiset.

Joku semicool Rulla Taalasmaa.

Miä!

Lahden söpö Cotton de Tulee Turpaan.

Joku oli tyytyväinen saadessaan leadin. :D

Suvi toimi hienosti lineup managerina ja tää on vaan niin hieno kuva!

Juissi on niitä hahmoja joiden kanssa mieluusti on samalla puolella. Tässä mulla tais käydä vaan hyvä mäihä!

Iines Rankka sai multa kertaalleen jammeripipon ja veti hienosti!

Turpere vei.

Ja kaikkialla oli iloisia naamoja!

Mitäpä siitä pelistä sitten kertois. Mulla oli tosi hauskaa, koin ihania onnistumisen hetkiä ja ylipäätään jäi vaan tosi positiivinen fiilis. Turpere voitti, mutta hyvin mekin pärjättiin. Lopullisista pisteistä ei oo oikein minkäänlaista muistikuvaa, mutta ero tais olla sadan pisteen luokkaa. Kuulostaa paljolta, mutta vois olla enemmänkin. :D Häviäjän selityksiä joojoo, mutta ei kuitenkaan jääny mitenkään semmonen fiilis että meitä ois nyt nöyryytetty totaalisesti.

Meidän jälkeen pelattiin sitten se illan pääottelu, Helsinki Roller Derby vs. Kallio Rolling Rainbow. Mulla oli pelinjälkeissuperfiiliksissäni vähän keskittymisvaikeuksia, mutta superjännä matsi kyllä nähtiin. Voitto meni täpärästi HRD:lle.


Loppuun vielä ihana team Lahdistoliitto (Ysi Musta puuttuu)! Kuvan otti Carlos Mönkkönen ja kaikki aiemmat kuvat Marko Niemelä. Linkin takaa löytyy lisää kuvia. Kiitos kaikille osallisille mahtavasta kesätapahtumasta, hyvästä seurasta, kannustushuudoista, uusista mustelmista ja ihan kaikesta!

6 kommenttia:

 1. Mainioita kuvia! Vedit kyllä tosi hyvin siellä :)

  VastaaPoista
 2. Ton mun kuvan perusteella olin ihan liian fiiliksissä lineup managerin hommasta. :---D Ei mut, olihan se hauskaa ja ois kiva tehä sit joskus uudestaanki, hihi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, ei voi olla LIIAN fiiliksissä. :D Just hyvä!

   Poista
 3. YeAaaah, hieno peli oli!!
  Löysin tänne Nelliinan blgin kautta, laitoin heti mun lukulistalle koska roller derby on vaan niin parasta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva! Jään seuraamaan sun blogia myös!

   Poista